Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"
Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"
Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"
Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"
Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"
Ocular TeleVue Panoptic  41mm 2"

Ocular TeleVue Panoptic 41mm 2"

14238
La comanda
4.545,00 lei
cu TVA

Ocularele Panoptic de la Tele Vue Optics ofera cu un camp vizual aparent de 68° un efect de camp larg impresionant si imagini clare chiar si in telescoapele rapide.

>Câștigă 45 puncte/45,00 lei Câștigă 45 puncte/45,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 45 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 45,00 lei.
 

Ocularele Panoptic de la Tele Vue Optics ofera cu un camp vizual aparent de 68° un efect de camp larg impresionant si imagini clare chiar si in telescoapele rapide.

In mod clar ocularele Panoptic apartin clasei superioare de performanta a pietei ocularelor. Cu 68° camp vizual aparent aceaste oculare ofera posibilitatea unor observatii Deep Sky deosebite. Pot fi observate inclusiv obiectele de dimensiuni mari cu o singura privire. Utilizate cu un telescop Dobson datorita campului larg se pot incerca si grosismente mari. Campul larg poate fi trecut cu vederea in intregime fara miscarea ochiului deoarece ochiul uman poate detecta un camp de aproximativ 65°.

Comparativ cu ocularele Nagler si Ethos de la Tele Vue, ocularele Panoptic se afla in gama mai mica de preturi si prin urmare sunt accesibile si pentru cei cu un buget mai mic. In plus aceste oculare ofera imagini foarte clare cu contrast ridicat chiar si in telescoape newton rapide cu raport focal de f/5.

Calitatea de ansamblu a ocularelor Panoptic poate fi descrisa ca fiind senzationala. Distanta de privire prin ocular se modifica in functie de distanta focala de la 13mm pana la 27mm. Ca urmare prin majoritatea ocularelor se poate observa chiar si cu ochelari.Un al avantaj al ocularului Panoptik este postura de vizualizare, linistita si confortabila. Chiar si observatorii neexperimentati vor avea o placere deplina la observatiile prin aceste oculare. 

Avantajele pe scurt:

  • Camp vizual mare de 68°
  • Claritate extrem de ridicata
  • Potrivit pentru sisteme newton rapide
  • Distante de privire prin oculare non-critice
Greutate
953 g
Tip ocular
WA
Diametru conexiune
2"
Câmp vizual
68 grade
Distanță de vizualizare
27 mm
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
6
Distanță focală ocular
41 mm
Filet filtru
da
Parfocal
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.