Ocular Omegon SWA 38 mm 2"
Ocular Omegon SWA 38 mm 2"
Ocular Omegon SWA 38 mm 2"
Ocular Omegon SWA 38 mm 2"
Ocular Omegon SWA 38 mm 2"
Ocular Omegon SWA 38 mm 2"

Ocular Omegon SWA 38 mm 2"

14647
În 7-14 zile
900,00 lei
cu TVA

Seria de oculare Omegon SWA reprezinta un nou standard intre ocularele cu camp vizual super larg.

>Câștigă 9 puncte/9,00 lei Câștigă 9 puncte/9,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 9 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 9,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

235.49 Lei x 4 rate

 

Seria de oculare Omegon SWA reprezinta un nou standard intre ocularele cu camp vizual super larg.
Ocularele cu un asemenea camp vizual impresioneaza de mult timp observatorii cu marimea suprafetei ce poate fi observata. Abia incapand cu ocularele SWA a aparut asa numitul efect Space-Walk - ca si cum ai privi pe fereastra unei nave spatiale - reala.

Oculare performante pentru telescoape rapide

Ocularele Omegon SWA se deosebesc de ocularele similare mai vechi printr-un nou design interior si exterior. In exterior s-a adaugat o armatura din cauciuc si un nou tip de cupa din cauciuc care imbunatatesc confortul in timpul observatiilor.

In domeniul optic sunt utilizate cinci elemente care, in functie de distanta focala sunt grupate in trei sau patru grupe. Elementele ofera un camp vizual aparent de 70° care este clar si lipsit de distorsiuni pana pe margini. Campul vizual de 70° poate fi observat confortabil de catre ochiul uman fara a fi nevoie sa miscati privirea. Ocularele pot fi utilizate si cu sisteme rapide ce au distanta focala scurta.

Noul strat antireflex de banda larga multiplu imbunatateste suplimentar transmisia luminii. Toate marginile lentilelor sunt innegrite iar sistemul interior de diafragme ajuta in plus la eliminarea reflexiilor nedorite. Doar datorita transparentei ridicata a suprefetelor de sticla si a reflexiilor reduse s-a putut obtine o imagine cu un contrast foarte ridicat.

Un sortiment bogat de oculare de 2" si 1,25"

Seria Omegon SWA consta din sase oculare: 38mm, 32mm, 26mm, 20mm, 15mm si 10mm. Ocularele de 38mm, 32mm si 26mm utilizeaza standardul de 2". Astfel aceste oculare sunt ideale pentru observatii Deep-Sky deoarece ofera un camp vizual urias. Ocularele cu distante focale scurte 20mm, 15mm si 10mm sunt realizate avand o conexiune 1.25''. Toate ocularele seriei sunt homofocale, astfel incat nu este necesara o focalizare daca schimbati ocularele intre ele.

Cupele ocularelor pot fi reglate in inaltime astfel incat, distanta de privire prin ocular sa poata fi ajustata. Intreg campul vizual de 70° poate fi observat in intregime si de catre cei care poarta ochelari.

Avantajele pe scurt:

  • Camp vizual 70°
  • Cinci elemente in trei sau patru grupe
  • Margini ale lentilelor innegrite si un sistem de diafragme pentru o imagine cu contrast ridicat
  • Strat de acoperire antireflex de banda larga complet
  • Homofocale cu ocularele din aceeasi serie
  • Cupe din cauciuc reglabile
Tip ocular
WA
Diametru conexiune
2"
Câmp vizual
70 grade
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
5
Distanță focală ocular
38 mm
Cupe ocular
ajustabile
Filet filtru
da
Parfocal
da
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.