Oculare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular Omegon Flatfield ED 12mm 1,25''

18817

Omegon

Produs nou

Ocularele Omegon ED Flatfield - combinatia dintre camp vizual plan si contrast ridicat

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 5,00 lei.


595,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularFlat-field
Diametru conexiune1,25”
Câmp vizual60 grade
Distanță de vizualizare16 mm
Acoperire antireflexMultiplă
Distanță focală ocular12 mm
Cupe ocularajustabile
Filet filtruda

Informatii

Ocularele Omegon ED Flatfield - Combinatia dintre camp vizual plan si contrast ridicat

Majoritatea ocualarelor sufera de o distorsionare a campului vizual pe margine. Daca un obiect este vizualizat in regiunea marginala a campului vizual de obicei este deformat. Ocularele Omegon ED Flatfield nu prezinta acest efect. Cine nu si-ar dori o imagine cat se poate de realista, fara distorsionari?
Cu ajutorul ocularelor Flatfield sunteti mai aproape de acest ideal. Ocularele Flatfield au integrat un sistem de lentile ED pentru ofidelitate cromatica deosebita. Prin constructia lor optica, ocularele ofera de asemenea un contrast ridicat si claritate, mult peste nivelul mediu. 

Campuri vizuale mari

Cu
 60° camp vizual aceste oculare fac parte din categoria ocularelor de camp larg. Ocularele clasice cu perspectiva de tunel la vizualizare sunt lasate din ce in ce mai frecvent deoparte. Comparativ su foarte cunoscutele oculare Plössl ocularele ED Flat au un camp vizual cu aproximativ 20% mai mare.

Corpul ocularului uneste pana la 6 elemente formand un ocular de calitate deosebita. Toate suprafetele sticla/aer au acoperireantireflex multipla care previn reflexe nedorite si asigura o luminozitate si transparenta ridicata. In practica va puteti astepta la un contrast deosebit de bun in cazul observarii planetelor si obiectelor Deep-Sky. 

Intre ochi si ocular

Comportamentul la vizualizare a acestor oculare asigura un confort deosebit. Chiar daca axa optica nu este exacta ocularul nu produce efect de vignetare. Sunt disponibile distantele focale de 25/18/15/8 si 5mm. Toate distantele focale au un diametru al lentilei din dreptul ochiului incepand de la 21mm, astfel chiar daca observati la grosismente mari vizualizarea este confortabila.Ocularele Omegon ED Flat Field sunt echipate cu o cupa reglabila, solida care previne patrunderea luminii nedorite. Prin ocular pot sa priveasca si cei care poarta ochelari deoarece avand o distanta de privire de 16mm chiar si cu ochelari poate fi cuprins intreg campul vizual. Ocularele se pot utiliza fara probleme cu majoritatea telescoapelor. Chiar si cu telescoapele Newton rapide cu distanta focala de f/5 campul vizual ramane perfect pana aproape de margine.

Avantajele pe scurt:

  • Camp vizual plan datorita opticii Flat Field
  • Elemente ED pentru contrast ridicat si aberatie cromatica redusa f
  • Ocular de camp larg cu 60° camp vizual
  • Comportament vizual confortabil
  • Acoperire antireflex multipla pe toate suprafetele optice
  • Distanta de privire de 16mm, ideal si pentru cei cu ochelari
  • Cupa reglabila prin rotire
  • Conexiune 1,25", cu filet pentru filtre de 1.25"

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular Omegon Flatfield ED 12mm 1,25''

Ocular Omegon Flatfield ED 12mm 1,25''

Ocularele Omegon ED Flatfield - combinatia dintre camp vizual plan si contrast ridicat

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania