Oculare

Informații

Producatori

Ocular Omegon Redline SW 8mm 2"

33236

Omegon

Produs nou

Omegon SWA Redline 70° - oculare cu optica ED.

Mai multe detalii

În stoc

630,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularWA
Diametru conexiune1,25"; 2"
Câmp vizual70 grade
Distanță de vizualizare20 mm
Acoperire antireflexMultiplă
Distanță focală ocular8 mm
Cupe ocularajustabile
Filet filtruda
Adaptor cameră foto opționalda

Informatii

Omegon SWA Redline 70° oculare cu optica ED

Poate că ati experimentat observarea atunci când obiectele pur si simplu nu par a fi într-adevăr clare. Acest lucru se întâmplă de multe ori ca urmare a utilizării de oculare gresite, deoarece aceste accesorii importante de multe ori decid dacă observare dvs. va avea de suferit sau dacă vă veti bucura de ea. Oculare Redline Omegon oferă o imagine cu contrast ridicat în orice moment - face acest lucru posibil elementul ED încorporat. Având un unghiu  optic larg de 70° înseamnă că vă veti bucura întotdeauna un câmp vizual imens.

Elemente ED - optica cu contrast ridicat pentru observări planetare si deep-sky

Prima dată când observati un obiect printr-unul dintre aceste oculare, veti fi aproape sigur lovit de strălucirea, claritatea, si adâncimea de culoare a imaginii. Ceea ce vedeti este contrastul si claritatea excelentă produsă de acest ocular - puteti face detalii fine, diferite nuante de culoare si vartejuri fine în benzile de nori de pe Jupiter, de exemplu.

La fel ca la cinema - unghi larg de 70°

Omegon Redline vă oferă un câmp vizual de 70°, care vă permite să vedeti o fâsie mare a cerului noaptii. Nu vă mai uitati printr-un tub subtire - cum a fost cazul unor tipuri mai vechi de oculare. Puteti observa obiecte extinse în întregime. Un câmp vizual de 70° este fiziologic perfect pentru ochiul uman, ochii dvs. pot observa într-un mod relaxat fără a fi tesionati.

Relaxare îndelungată pentru ochi - observare confortabilă

Distanta de privire generoasa de 20 mm permite observatii confortabile la orice distanta focala. Purtatori de ochelari îsi pot lăsa ochelarii, astfel încât întregul câmp vizual rămâne vizibilă chiar si în aceste conditii, iar dacă ochelarii dvs. corectează astigmatismul, purtarea lor reprezintă un avantaj clar, astfel încât veti putea vedea o imagine mai clară.

Astrofotografia? Este usoară!

Un filet sub vizorul din cauciuc oferă oportunitatea de a face astrofotografie. Un filet M42 potrivit pentru adaptorul T-2 vă permite conectarea camerei dvs. SLR sau a unui aparat foto compact astfel încât sunteti pregătit pentru astrofotografie. O posibilitate interesantă o reprezintă nu doar vizualizarea planetelor ci si a nebuloaselor planetare. Nici o serie de alte oculare nu vă poate oferi acest lucru.

Conexiune de 1,25” si de 2” - nu este nevoie să se schimbe adaptoarele

Ocularele Omegon Redline - de la 17mm până la 3,5 mm în lungime focala - au atât conexiune de 1,25 cât si de 2". O conexiune de 2” stă direct deasupra unei conexiuni de 1,25”. Acest lucru vă ajută să mai improvizati cu alte adaptoare, Doar folositi focuserul dvs. de 2” pentru toate lungimile focale diferite.

O serie care acoperă totul

Seria Omegon Redline include 6 lungimi focale diferite - 32mm, 22mm, 17mm, 13mm, 8mm, 5 mm si 3,5 mm. Aceasta acoperă o gamă incredibil de măriri cu doar o singură serie de oculare - toate din aceste oferă o imagine excelentă. Cele 6 oculare din serie sunt practic prefocalizate, adică nu este nevoie de o refocalizare la schimbarea ocularelor.

Avantajele pe scurt:

  • o imagine clara - chiar si cu telescoapele newtoniene f/5 rapide
  • observare confortabilă cu o distanta de vizualizare de 20 mm
  • potrivit pentru purtatorii de ochelari
  • câmpul vizual larg de 70° vă dezvăluie o portiune vastă din cerul noptii
  • Filet M43 sub vizorul (pentru adaptor optional) pentru astrofotografie
  • Ocularul poate fi tinut în sigurantă chiar si cu mănusi
  • Inele de culoare anodizate pentru identificarea usoar a diferitelor lungimi focale
  • conexiuni de 1.25” si de 2”

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular Omegon Redline SW 8mm 2"

Ocular Omegon Redline SW 8mm 2"

Omegon SWA Redline 70° - oculare cu optica ED.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania