Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"
Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"

Ocular Omegon Redline SW 13mm 2"

33237
În 7-14 zile
950,00 lei
cu TVA

Omegon SWA Redline 70° - oculare cu optica ED.

>Câștigă 9 puncte/9,00 lei Câștigă 9 puncte/9,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 9 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 9,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

248.02 Lei x 4 rate

 

Omegon SWA Redline 70° oculare cu optica ED

Poate că ati experimentat situatii când obiectele pur si simplu nu par a fi într-adevăr clare. Acest lucru se întâmplă de multe ori ca urmare a utilizării de oculare gresite, deoarece aceste accesorii importante de multe ori decid dacă observatiile dvs. va avea de suferit sau dacă vă veti bucura de ele. Oculare Redline Omegon oferă o imagine cu contrast ridicat în orice moment - face acest lucru posibil elementul ED încorporat. Având un camp vizual larg de 70° înseamnă că vă veti bucura întotdeauna un câmp vizual imens.

Elemente ED - optica cu contrast ridicat pentru observări planetare si deep-sky

Prima dată când observati un obiect printr-unul dintre aceste oculare, veti fi aproape sigur lovit de strălucirea, claritatea, si adâncimea de culoare a imaginii. Ceea ce vedeti este contrastul si claritatea excelentă produsă de acest ocular - puteti observa detalii fine, diferite nuante de culoare si vartejuri fine în benzile de nori de pe Jupiter, de exemplu.

La fel ca la cinema - unghi larg de 70°

Omegon Redline vă oferă un câmp vizual de 70°, care vă permite să vedeti o fâsie mare a cerului noaptii. Nu vă mai uitati printr-un tub subtire - cum a fost cazul unor tipuri mai vechi de oculare. Puteti observa obiecte extinse în întregime. Un câmp vizual de 70° este perfect pentru ochiul uman, ochii dvs. pot observa într-un mod relaxat fără a fi tesionati.

Relaxare îndelungată pentru ochi - observare confortabilă

Distanta de observare generoasa de 20 mm permite observatii confortabile la orice distanta focala. Purtatori de ochelari îsi pot lăsa ochelarii, astfel încât întregul câmp vizual rămâne vizibil chiar si în aceste conditii, iar dacă ochelarii dvs. corectează astigmatismul, purtarea lor reprezintă un avantaj clar, astfel încât veti putea vedea o imagine mai clară.

Astrofotografia? Este usoară!

Un filet sub vizorul din cauciuc oferă oportunitatea de a face astrofotografie. Un filet M42 potrivit pentru adaptorul T-2 vă permite conectarea camerei dumneavoastra SLR sau a unui aparat foto compact astfel încât sunteti pregătit pentru astrofotografie. O posibilitate interesantă o reprezintă nu doar vizualizarea planetelor ci si a nebuloaselor planetare. Nici o serie de alte oculare nu vă poate oferi acest lucru.

Conectori de 1,25” si de 2” - nu este nevoie să se schimbe adaptoarele

Ocularele Omegon Redline - de la 17mm până la 3,5 mm în lungime focala - au atât conexiune de 1,25 cât si de 2". O conexiune de 2” stă direct deasupra unei conexiuni de 1,25”. Acest lucru vă ajută să mai improvizati cu alte adaptoare, doar folositi focuserul dvs. de 2” pentru toate lungimile focale diferite.

O serie care acoperă totul

Seria Omegon Redline include 6 lungimi focale diferite - 32mm, 22mm, 17mm, 13mm, 8mm, 5 mm si 3,5 mm. Aceasta acoperă o gamă incredibila de măriri cu doar o singură serie de oculare - toate din aceste oferă o imagine excelentă. Cele 6 oculare din serie sunt practic prefocalizate, adică nu este nevoie de o refocalizare la schimbarea ocularelor.

Avantajele pe scurt:

  • o imagine clara - chiar si cu telescoapele newtoniene f/5 rapide
  • observare confortabilă cu o distanta de vizualizare de 20 mm
  • potrivit pentru purtatori de ochelari
  • câmpul vizual larg de 70° vă dezvăluie o portiune vastă din cerul noptii
  • Filet M43 sub vizorul (pentru adaptor optional) pentru astrofotografie
  • Ocularul poate fi tinut în sigurantă chiar si cu mănusi
  • Inele de culoare anodizate pentru identificarea usoar a diferitelor lungimi focale
  • conexiuni de 1.25” si de 2”.
Tip ocular
WA
Diametru conexiune
1,25"; 2"
Câmp vizual
70 grade
Distanță de vizualizare
20 mm
Acoperire antireflex
Multiplă
Distanță focală ocular
13 mm
Cupe ocular
ajustabile
Filet filtru
da
Adaptor cameră foto opțional
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.