Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"
Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"

Ocular Omegon Super LE 18mm 1,25"

23730
În 7-14 zile
1.495,00 lei
cu TVA

Oculare Omegon Super LE - observaţii extrem de clare cu câmp vizual larg 

>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

374.53 Lei x 4 rate

 

Oculare Omegon Super LE - observaţii extrem de clare cu câmp vizual larg 
Păşiţi în lumea observaţiilor clare cu noile oculare Super LE. Noile oculare Omegon Super LE vă oferă un câmp vizual mare şi un contrast superior. Lumea fascinantă a stelelor şi galaxiilor este acum mai accesibilă. Noile oculare fac acest lucru posibil.

Ocularul Omegon Super LE este cu siguranţă instrumentul cu ajutorul căruia vă puteţi bucura de cerul înstelat.

Ocularele Super LE vă oferă o luminozitate şi o claritate excepţionale. Spre deoseire de alte oculare high-end, beneficiaţi de o imagine comparabilă sau mai bună la un preţ mai mic. 

Veţi recunoaşte la observarea planetelor detalii fine printre benzile de nori, chiar şi diferenţele mici de umbră sunt vizibile. Acoperirea antireflex sofisticată la toate lentilele oferă chiar la puteri de mărire mai mari imagini foarte luminoase. Pentru reducerea reflexiilor marginile lentilelor din carcasă sunt înnegrite.

Claritatea la margini care încântă
Claritatea la margini a acestor oculare vă va încânta cu siguranţă. Indiferent de optica pe care o alegeţi - vă veţi bucura mereu de o imagine clară.

Aveţi însă un telescop cu un raport focal rapid de f/5? Bineînţeles veţi obţine cu acest telescop o imagine impecabilă până la marginea exterioară a câmpului vizual.

Vedere largă cu un câmp vizual de 68°
Ocularele Omegon Super LE vă oferă un câmp vizual uriaş. S-a terminat cu privirea prin câmpul îngust al vechilor oculare. Asiguraţi-vă locul pe cer pentru o privire de ansamblu a obiectelor, chiar şi a celor mai mari. Câmpul vizual de 68° este optim pentru o vizualizare în unghi larg, la care dumneavoastră din motive fiziologice ale ochilor nu trebuie să efectuaţi mişcări ale ochilor. Pentru observatorii cu telescoape Dobson ocularul este potrivit pentru a păstra obiectele mai mult timp în câmpul vizual. 

Generaţia Super LE 68° vă oferă diferite distanţe focale de 18/14,5/12/9/5 şi 3,5mm. Alegeţi-vă pur şi simplu ocularul dorit!

Vizualizare comodă şi liniştită
Poate fi atât de comod: cu ocularele Omegon Super LE vă bucuraţi de o vizualizare foarte confortabilă. Doar relaxaţi-vă în timp ce observaţi! Cupele de cauciuc mari şi moi pot fi utilizate la nevoie. Cu o lentilă uriaşă şi o distanţă de privire de 20 mm ocularele oferă mereu observaţii excelente! Sunteţi purtător de ochelari? Chiar şi cu ochelari veţi putea privi întregul câmp vizual.

Corp elegant şi practic
La prelucrarea corpului ocularului s-a pus accentul pe calitate înaltă pentru ca în final să vă puteţi bucura de ocular mulţi ani la rând. Corpul principal este realizat complet din aluminiu eloxat negru. Pentru ca ocularul să aibă o priză bună tot timpul acesta este echipat cu o armătură din cauciuc antialunecare. Rouă abundentă? O ploaie neaşteptată? Ocularele Omegon LE sunt etanşe, umezeala nu le poate atinge. Iar iarna pe un vânt geros cu mănuşi? Bineînţeles ocularul poate fi ţinut la fel de sigur în mâini.

Avantajele pe scurt:

  • oferă luminozitate ridicată şi claritate până la margini
  • imagini luminoase: acoperire antireflex multiplă pe toate lentilele (400- 700 nm)
  • vedere mai largă: câmp vizual de 68° optim pentru ochi
  • fără efect Kidney-Bean
  • distanţă de privire foarte comodă
  • sortiment bogat: sunt disponibile distanţe focale diferite
  • confortabile: cupe de cauciuc mari şi moi
  • lentila dinspre ochi uriaşă şi distanţa de privire de 20 mm
  • avantaj pentru purtătorii de ochelari - nu trebuie să vă scoateţi ochelarii la observaţii
  • 8 elemente/ 6 grupe
Greutate
320 g
Tip ocular
WA
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
68 grade
Distanță de vizualizare
20 mm
Acoperire antireflex
Multiplă
Distanță focală ocular
18 mm
Lungime
100 mm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.