Oculare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular Seben Super Zoom 31,7mm 8-24mm - T2

59879

Seben

Produs nou

Ocularul Seben zoom 8-24mm este foarte vresatil, el înlocuiește mai multe oculare fixe.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


320,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularPlössl
Diametru conexiune1,25”
Câmp vizual40 grade-60 grade
Distanță focală ocularzoom

Informatii

Ocularul are un diametru de 1,25”, existând și un filet standard pentru filtre si unul T2 pentru montarea de accesorii foto. Distorsiunea imaginii este aproape imperceptibilă chiar și în telescoape cu raport focal f/5. Eye relief-ul lung permite observarea și de către cei ce poartă ochelari.

Am dori să subliniem câteva aspecte importante pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a putea face cea mai bună decizie de cumpărare posibilă. Foarte adesea, clienții care sunt interesați de produse de astronomie nu își dau seama că există diferențe mari de calitate între produsele asemănătoare. Nu este suficient să se compare doar specificațiile. Pentru o comparație calificată, trebuie să luați în considerare faptul că in special calitatea produselor depinde direct de materialele utilizate la producerea lor. Ceea ce clienții nu par să știe este că un producător poate decide între diferite niveluri de calitate atunci când produce instrumente optice (prima alegere până la a 4-a alegere).

Încă de la înființarea sa, Seben a fabricat exclusiv produse de prima mana. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care produsele Seben sunt folosite în întreaga lume. De mai bine de un deceniu, Seben a livrat produse de înaltă calitate în întreaga lume. Printre clienții noștri se numără mii și mii de utilizatori privați, precum și instituții cunoscute, care nu s-au pronunțat în favoarea produselor noastre înainte de a efectua teste ample. Vă rugăm să luați în considerare faptul că piața a fost inundată cu multe oferte diferite pentru produsele astronomice.

Aveți încredere în produsele de astronomie Seben, deoarece acestea au fost deja încercate și testate de mii ori! Cumpărați de la noi cu toată siguranța că veți obține o calitate dovedită și un serviciu bun!

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular Seben Super Zoom 31,7mm 8-24mm - T2

Ocular Seben Super Zoom 31,7mm 8-24mm - T2

Ocularul Seben zoom 8-24mm este foarte vresatil, el înlocuiește mai multe oculare fixe.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania