Oglinzi și prisme zenitale

Informații

Producatori

Prismă Amici 45 de grade cu adaptor SC 2"/1,25” Baader Mareste

Prismă Amici 45 de grade cu adaptor SC 2"/1,25” Baader

2956151

Baader Planetarium

Produs nou

Prisma amici de la Baader Planetarium oferă o imagine corect orientată și de foarte bună calitate.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 9,00 lei.


935,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipPrisma-Amici
Diametru conexiune2''/SC
Postură vizualizare45°
Conexiune spre ocular1,25", 2"
Corecţie imagine răsturnatăda
Corecţie imagine în oglindăda
Conexiune 2Filet SC

Informatii

Prisma amici a fost mereu cea mai bună alegere pentru cei care doresc imagini corect orientate în refractoare și telescoape cassegrain. Cu toate acestea, producția unei prisme amici este complexă și necesită un nivel mai ridicat de calitate decât o oglindă sau prismă diagonală obișnuită. Suprafețele prismei trebuie șlefuite cu mare atenție, planeitatea aproape perfectă, iar unghiurile foarte precis trasate. Aceste cerințe exacte sunt motivul pentru care chiar și cele mai scumpe diagonale au reputația de a oferi imagini de slabă calitate. Chiar și așa-numitele prisme amici de calitate premium produc imagini asimetrice și cu astigmatism. În același timp, un lucru ce înrăutățește situația este utilizarea de prisme subdimensionate pentru a reduce din costuri iar cutia prismei este de dimensiuni mari pentru a da falsa iluzie a unei aperturi cu deschidere mare.

 Baader Planetarium produce cea mai bună prismă amici ce se găsește astăzi. Ea a fost prelucrată urmând caracteristici exacte pentru a oferi o imagine ce nu are nici un defect așa cum se găsește în alte diagonale. Binecunoscuta acoperire multistrat (7 straturi) de la Baader asigură o imagine luminoasă și contrastantă iar prisma supradimensionată oferă o apertură de 1,25”. Corpul din aluminiu are o prelucrare foarte precisă, iar prisma are un locaș bine gândit, spre deosebire de alte prisme, ce au o prelucrare mai puțin fină. Rezultatul final este o imagine corectă care se poate folosi nu doar pentru observații terestre. 

 Prismele amici au fost folosite în mod tradițional pentru observații terestre, și limitate până acum la puteri mici de mărire (100x). Însă calitatea ridicată a diagonalelor Baader vă permite să utilizați puteri mai mari de mărire fără să apară aberații în imaginile terestre sau astronomice. Diagonala se potrivește perfect cu hărțile astronomice, având imaginea corectă. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Prismă Amici 45 de grade cu adaptor SC 2"/1,25” Baader

Prismă Amici 45 de grade cu adaptor SC 2"/1,25” Baader

Prisma amici de la Baader Planetarium oferă o imagine corect orientată și de foarte bună calitate.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania