Oglinzi și prisme zenitale

Informații

Oferte speciale

Producatori

Prismă Herschel Lacerta cu filet T2

Herschel-LAC1

Lacerta

Produs nou

O prismă Herschel de calitate ce include un filtru ND3.0 și filet T2 pe ambele părți.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 5,00 lei.


580,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipPrismă Herschel
Diametru conexiuneT2
Postură vizualizare90°

Informatii

Când utilizați o prismă Herschel nu este nevoie de filtru în fața obiectivului. Prisma deviază cea mai mare parte a luminii și căldurii solare, doar o mică parte ajunge în ocular. Prisma include un filtru ND 3.0 dar este necesar un filtru de polarizare suplimentar sau un filtru ND 0.6 pentru observații vizuale. Cu ajutorul unor filtre neutre puteți ajusta strălucirea imaginii. Un accesoriu recomandat este filtrul Solar Continuum de la Baader care face ca suprafața Soarelui să fie mai contrastantă.

Pentru a utiliza prisma în scopuri fotografice, poate trece mai multă lumină către camera foto. Înlăturați filtrul de polarizare și înlocuiți filtrul vizual ND 3.0 cu unul ND 1.8. De asemenea este nevoie de un adaptor pentru atașarea camerei la conexiunea de 1,25”.

Prisma poate fi prinsă de telescop prin conexiunea T2. În cealaltă parte, adaptorul standard 1,25” se poate înlătura și prin filetul T2 puteți conecta orice accesoriu standard T2. Lungimea traseului luminii este foarte scurt, ceea ce înseamnă că punctul de focalizare poate fi găsit cu majoritatea camerelor foto.

Recenzii

Scrie o recenzie

Prismă Herschel Lacerta cu filet T2

Prismă Herschel Lacerta cu filet T2

O prismă Herschel de calitate ce include un filtru ND3.0 și filet T2 pe ambele părți.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania