Oglinzi și prisme zenitale

Informații

Oferte speciale

Producatori

Prismă Herschel Lacerta set 2” Mareste

Prismă Herschel Lacerta set 2”

Herschel-LAC2s

Lacerta

Produs nou

O prismă Herschel de calitate cu sistem de prindere de 2” la telescop, adaptor ocular sau cameră foto de 2” și filtru ND3 de 2”.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 12,00 lei.


1 230,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipPrismă Herschel
Diametru conexiune2"
Postură vizualizare90°

Informatii

Când utilizați o prismă Herschel nu este nevoie de filtru în fața obiectivului. Prisma deviază cea mai mare parte a luminii și căldurii solare, doar o mică parte ajunge în ocular. Prisma include un filtru ND 3.0 dar este necesar un filtru de polarizare suplimentar sau un filtru ND 0.6 pentru observații vizuale. Cu ajutorul unor filtre neutre puteți ajusta strălucirea imaginii. Un accesoriu recomandat este filtrul Solar Continuum de la Baader care face ca suprafața Soarelui să fie mai contrastantă.

Pentru a utiliza prisma în scopuri fotografice, poate trece mai multă lumină către camera foto. Înlăturați filtrul de polarizare și înlocuiți filtrul vizual ND 3.0 cu unul ND 1.8. De asemenea este nevoie de un adaptor pentru atașarea camerei la conexiunea de 1,25”.

Prisma poate fi prinsă de telescop prin conexiunea T2. În cealaltă parte, adaptorul standard 1,25” se poate înlătura și prin filetul T2 puteți conecta orice accesoriu standard T2. Lungimea traseului luminii este foarte scurt, ceea ce înseamnă că punctul de focalizare poate fi găsit cu majoritatea camerelor foto.

Setul include: prisma Brewster, scut caldura, conexiune 2" la telescop, adaptor rotativ 2" la ocular, filtru ND3 de 2". Canal optic de 48mm.

Recenzii

Scrie o recenzie

Prismă Herschel Lacerta set 2”

Prismă Herschel Lacerta set 2”

O prismă Herschel de calitate cu sistem de prindere de 2” la telescop, adaptor ocular sau cameră foto de 2” și filtru ND3 de 2”.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania