Oglinzi și prisme zenitale

Informații

Oferte speciale

Producatori

Flip mirror cu filet T2

flipT2

Produs nou

Oglinda este deosebit de utilă când dorim să facem observații vizuale și astrofotografie.

Mai multe detalii

în stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


340,69 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipFlip-mirror
Diametru conexiuneT2
Postură vizualizare90°

Informatii

Nu mai este nevoie să alegeți între observații vizuale și astrofotografie. Cu această oglindă putem trece într-o secundă de la fotografie la observații vizuale fără să atingeți camera foto. Oglinda se potrivește în focalizatoarele de 2” care sunt destul de mari pentru a lumina întreaga suprafață a senzorului foto full frame (36x24cm). Pentru conectarea camerei foto (în lateral) dar și a ocularului (deasupra) există un filet T2 iar conexiunea la telescop se face printr-un focalizator standard de 2”.

Calitatea mecanică și optică este foarte bună, oglinda stă ferm în orice poziție dar poate fi mișcată ușor. Construcția este din metal iar toate suprafețele interne sunt vopsite în negru pentru a reduce reflexiile interne. Acesta este un dispozitiv absolut necesar pentru a evita atașarea și îndepărtarea camerei foto ori de câte ori faceți observații vizuale.

Este recomandată pentru refractoare și sistemele catadioptrice. În cazul utilizării împreună cu sistemele newtoniene, se poate folosi doar cu un ocular Barlow. Conexiune: filet T2 la ambele capete.

Recenzii

Scrie o recenzie

Flip mirror cu filet T2

Flip mirror cu filet T2

Oglinda este deosebit de utilă când dorim să facem observații vizuale și astrofotografie.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania