Postere / Calendare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Poster panoramic Calea Lactee Mareste

Poster panoramic Calea Lactee

44262

Omegon

Produs nou

Poster panoramic Omegon cu Calea Lactee- galaxia noastră pe peretele dumneavoastră

Mai multe detalii

În stoc

115,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Lăţime42 cm
Lungime150 cm
Materialhartie

Informatii

Poster panoramic Omegon cu Calea Lactee- galaxia noastră pe peretele dumneavoastră

Mulți oameni nu o mai cunosc: imaginea Căii Lactee sau imaginea galaxiei noastre. La aproximativ 30.000 de ani lumină depărtare de centrul galaxiei se află o mică stea galbenă: Soarele, și mica planetă albastră, Pământul- casa noastră. Din acest motiv avem o legătură atât de strânsă cu această galaxie.

Posterul Omegon cu Calea Lactee vă oferă o impresie foarte specială. Cu o lățime de 150cm puteți savura o panoramă plină de detalii a Căii Lactee. Puteți vedea până în centrul ei, în apropierea constelației Săgetător, veți recunoaște constelații nordice și sudice, chiar și norii roșii de hidrogen, cum ar fi nebuloasa Laguna din Săgetător.

Poster față-verso: cu sau fără marcarea constelațiilor

Acest poster este imprimat pe amândouă fețe. Pe o parte stelele sunt afișate de parcă s-ar vedea cu ochiul liber sub cerul din deșert. Pe această parte vă puteți pierde în imagine și să navigați în depărtare.

Pe cealaltă parte a posterului constelațiile sunt prevăzute cu linii și cu descrierile pe limba germană și latină. Așadar într-un deșert plin de stele veți recunoaște cu ușurință unde se află constelațiile. Astronomii începători cu acest hobby și cei care iubesc natura pot învăța multe în plus despre constelații.

Cerul din Nord până în Sud

Posterul conține cam ¾ din imaginea Căii Lactee, așadar nu numai cerul nordic, ci și pe cel sudic. Pentru a obține această imagine, Jan Hattenbach, autorul acestei fotografii, a călătorit in regiuni cu cer negru , și anume la Roque de los Muchachos din La Palma și în Parcul Național El Leoncito din Argentina, în emisfera sudică a Pământului.

Tehnică de înregistrare specială pentru stele strălucitoare

Autorul imaginii a folosit o tehnică specială- motivul pentru care stelele apar colorate și strălucitoare pe poster. Fiecare parte din imagine a fost compilată din mai multe fotografii făcute cu sau fără focalizare estompată.

Autorul imaginii: Jan Hattenbach

Jan Hattenbach este un fotograf amator cu aproximativ 30 de ani experiență. El a fost fascinat de astronomie încă din copilărie iar datorită cometei Halley a început cariera lui de o viață în astronomie. Pe lângă observațiile vizuale, Jan Hattenbach a adunat experiență de ani întregi în astrografie. Astronomia a determinat cariera sa, deoarece după absolvire a început să studieze fizica, după care și-a prezentat lucrarea de licență despre măsurarea radiațiilor cosmice.

Limbile valabile pe poster: Constelații cu denumirile pe germană și latină, Titlul ”Calea Lactee” pe limbile engleză și germană.

Avantajele pe scurt:

  • Poster panoramic al Căii Lactee
  • Față-verso: o parte cu descrieri, o parte fără
  • Mărime de 150x42 cm pe hârtie CopyColor de 160g

Recenzii

Scrie o recenzie

Poster panoramic Calea Lactee

Poster panoramic Calea Lactee

Poster panoramic Omegon cu Calea Lactee- galaxia noastră pe peretele dumneavoastră

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania