Officina Stellare Ritchey-Chretien RC 600/4800 Pro RC CGA OTA

Telescop Officina Stellare Ritchey-Chretien RC 600/4800 Pro RC CGC, OTA

PRC600CGC
la comandă
423.265,00 lei
cu TVA

 Telescoape RC PRO de la Officina Stellare: Alegerea profesioniștilor.

>Câștigă 4232 puncte/4.232,00 lei Câștigă 4232 puncte/4.232,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 4232 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 4.232,00 lei.
 

Avantajele telescoapelor Ritchey-Chrétien sunt foarte cunoscute. Este cea mai utilizată schemă optică de către astronomii profesioniști și astrofotografii din întreaga lume. Telescopul spațial Hubble însuși folosește configurația RC.

Telescopul PRO RC de la Officina Stellare reprezintă un pas înainte în instrumentele profesionale de ultimă generație. Designul PRO RC este o combinație cu două elemente de oglinzi hiperbolice concepute de cei mai experimentați ingineri opticieni cu obiectivul de a oferi performanțe optice remarcabile. Utilizarea elementelor optice special concepute are ca rezultat o calitate optică superbă, potrivită pentru cei mai pretențioși cercetători, astrofotografi și uz profesional.

Transmisia maximă a luminii, cea mai largă gamă spectrală și un câmp mare foarte corectat sunt caracteristicile designului PRO RC. Seria PRO RC acoperă de la o margine la cealaltă chiar și cel mai mare CCD disponibil pe piață. Fără grupul opțional de lentile de aplatizare (care este opțional şi ușor de adăugat de utilizator) și datorită versatilității designului hiperbolic extrem de corectat, profesioniștii pot lucra cu un sistem complet reflectorizant, cu transmisie sporită a luminii și cea mai largă gamă spectrală posibilă.

Optică: Seria Officina Stellare PRO RC este construită în jurul celor mai bune seturi optice adevărate Ritchey-Chrétien disponibile astăzi.

  • Toate telescoapele pot fi prevăzute cu propriul raport interferometric, care afirmă și certifică calitatea generală.
  • Officina Stellare oferă atât sticlă cu expansiune redusă (borosilicat, Pirex sau similar), cât și opțiuni de substrat de sticlă ceramică cu expansiune aproape zero (Ohara Clear Ceram Z HS, Japonia, care este una dintre cele mai bune sticlă ceramică disponibilă astăzi pe piață).

Mecanica: Structura compusă din fibră de carbon/aluminiu din seria Officina Stellare PRO RC este proiectată și optimizată cu modelare CAD și suport computerizat pentru a obține cea mai bună rigiditate și ușurință în utilizare.

  • Piesele sunt prelucrate complet CNC pentru a garanta cea mai bună precizie posibilă. Doar aliaje speciale de aluminiu, oțel inoxidabil, titan și metale din alamă sunt utilizate pentru operațiuni de lungă durată, cu întreținere redusă.
  • Anodizare de mare rezistență sau vopsea multilayer pentru o rezistență imbatabilă la condițiile de mediu.
  • Design unic și inovator al celulelor de susținere a oglinzilor primare și secundare. Absolut nici un astigmatism nu este indus pe oglinzi și este garantată absența deplasării sau flop-ului oglinzii.
  • Cel mai rapid timp posibil de stabilizare termică, datorită designului mecanic al celulelor și prezenței ventilatoarelor de înaltă calitate.
  • Sistem de colimare simplu de utilizat, eficient și absolut solid.

Atenție deplină la detaliile constructive: deflectoare proiectate pe computer pentru a proteja planul focal de lumina parazită, reglare a înclinării planului focal, plajă mare a focalizării, îmbinări sferice de înaltă precizie în structura tubului, inel dublu pentru suportul oglinzii secundare /păianjen,  reglarea radială micrometrică a păianjenului, mișcarea manuală sau motorizată a secundarei, vopsea opacă specială pentru toate părțile sensibile ale căii optice și multe alte detalii sunt optimizate pentru uz profesional.

Sunt disponibile trei versiuni pentru fiecare telescop RC Pro:

  • SGA: set standard de sticlă / tub aluminiu-carbon
  • CGA: set de sticlă ceramică / tub truss aluminiu-carbon
  • CGC: set de sticlă ceramică / tub complet de carbon
Diametru obiectiv
600 mm
Tip
Ritchey-Chretien
Greutate
105 kg
Distanța focală
4800 mm
Raport focal
f/8
Montura
fără montură
Putere de separație
0.19"
Magnitudinea limită
15,7 mag
Control GoTo
Nu
Material oglindă principală
sticla ceramica
Material oglindă secundară
sticla ceramica
Obstrucţie oglindă secundară
47
Material tub
Carbon
Backfocus (mm)
300 mm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.