Binoclu Omegon Nature 10x42 HD

Binoclu Omegon Nature 10x42 HD

20486
Indisponibil
1.460,00 lei
cu TVA

Omegon Nature HD - Priviţi natura în calitate HD


>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.
 

Omegon Nature HD - Priviţi natura în calitate HD

Binoclul Omegon Nature HD oferă o optică puternică la un preţ fantastic! Bucuraţi-vă de o imagine HD excelentă. Profitaţi de acest binoclu în calitate de observator al plantelor şi animalelor. Prin greutatea sa redusă, acesta oferă un design ergonomic. 

Caracteristicile speciale ale opticii
Binoclul are misiunea de a înfăţişa obiectele mai aproape şi mai clar . Binoclul Omegon Nature HD oferă mai mult de atât. Acesta înfăţişează natura cu impresiile sale nenumărate. Fluturi, stele, munţi şi mări - tot ce face parte din natură.

Imaginea este reală şi puteţi vedea chiar şi cele mai fine detalii. Puteţi vedea chiar şi reflexiile luminii în ochii adânci şi negri ai păsărilor. Aţi auzit vreodată şuieratul îndepărtat al marmotelor din munţi? Acum puteţi face mai mult. Găsiţi animăluţele şi puteţi vedea chiar şi diferenţele de nuanţă fine ale blănii. Momente emoţionante pentru iubitorii naturii. Acest lucru este posibil datoritălentilei integrate din sticlă specială ED şi a unei acoperiri antireflex în fază a prismelor BAK-4. 
Aceasta face ca observaţiile dumneavoastră să fie mai clare şi mai plăcute: suprafeţele lentilelor binoclului (sticlă/aer) sunt acoperite cu un strat antireflex FMC de înaltă calitate. Astfel lentilele au o transparenţă ridicată şi o corecţie bună a reflexiillor nedorite .

Cu un diametru al obiectivului de 42mm, binoclul Omegon Nature este mai compact şi se potriveşte în orice buzunar. Chiar dacă faceţi observaţiile la asfinţit imaginile vor fi luminoase. Acesta este un mare avantaj pentru observarea animalelelor nocturne. Nu veţi vedea doar siluetele întunecate ale acestora, ci le veţi şi recunoaşte. 

Binoclul Omegon este etanş
Binoclul Omegon este uşor de luat oriunde. Face faţă cu uşurinţă unei ploi neaşteptate. Este impermeabil şi umplut cu gaz inert. Astfel elementele din interior sunt complet protejate de aburire. Învelişul de magneziu solid contribuie la greutatea scăzută.

Datorită designului minimalist, binoclul poate fi mânuit foarte uşor. Învelişul de cauciuc îl face rezistent la şocuri şi în acelaşi timp comod la folosire. 

Focalizare uşoară
Obiectele pot fi focalizate uşor şi repede prin intermediul focalizatorului. Rotiţa de focalizare este uşor accesibilă şi poate fi folosită cu o singură mână. La aceasta contribuie şi fineţea şi precizia funcţionării. Astfel este deosebit de uşor de găsit punctul exact de focalizare. 

Impresionant
Puteţi observa de asemenea obiecte în imediata vecinătate! Chiar şi la o distanţă de numai 2 metri, imaginile primite vor fi clare. Deşi această proprietate este foarte populară printre ornitologi, se regăseşte la foarte puţine binocluri. Încercaţi binoclul şi pe diverse plante mici, buburuze, sau arici în căutare de hrană. 

Ocularele din metal solid sunt cauciucate şi comfortabile pentru ochi. Pentru o vizualizare comodă pentru dumneavoastră, puteţi roti ocularele în afară în doi paşi. 

Binoclul poate fi folosit excelent cu o singură mână. Totuşi acesta poate fi montat la orice trepied foto cu un adaptor de trepied opţional. 

Avantajele pe scurt:
- contrast ridicat şi claritate bună datorită lentilei ED 
- solid şi impermeabil
- mecanică fină
- cauciucat
- prisme BAK-4 
- acoperire antireflex verde multiplă pe toate lentilele-suprafeţele 
- înveliş de magneziu
- acoperire antireflex în faze 
- geantă şi curea

Greutate
690 g
Distanță de vizualizare
15.2 mm
Acoperire antireflex
fazica, completa, multipla
Pupilă de ieşire
4,2 mm
Tip prisme
Prisme roof
Material sticlă
Sticlă ED
Sistem de focalizare
Focalizare centrală
Geantă de protecţie
da
Câmp vizual real
5,6 grade
Câmp vizual la 1.000 m
90 m
Limita de focalizare în apropiere
2 m
Intensitate luminoasă
17.6
Factor de întunecare
20.5
Lungime
150 mm
Rezistent la stropire
da
Putere de marire binoclu
10x
Diametru obiectiv binoclu
42mm
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.