Set complet de filtre CCD Baader 50,4mm rotund...

Set complet de filtre CCD Baader 50,4mm rotund (un filtru H-alpha 7nm, 3 mm grosime și 5 filtre LRGBC) - Dezactivat

2459523
7-14 zile
4.010,00 lei
cu TVA

Setul de filtre LRGBC-CCD de la Baader planetarium oferă o mai bună separație a culorii și o calitate a imaginii îmbunătățită, în plus, filtrul de bandă îngustă H-alpha produce un contrast ridicat obiectelor deepsky fotografiate.

>Câștigă 40 puncte/40,00 lei Câștigă 40 puncte/40,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 40 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 40,00 lei.
 

Setul de filtre LRGB-CCD Baader Planetatium oferă o separație foarte bună a culorii și un contrast ridicat. Lățimile de bandă foarte înguste ale filtrului H-alpha au o transmisie a luminii foarte ridicată, în același timp înlăturând complet atât poluarea  luminoasă cât și lungimile de undă mai lungi.

Calitatea optică a filtrelor de bandă îngustă garantează detalii și contrast ridicat. Fiecare substrat este șlefuit optic în plan paralel pentru a da aceeași lungime de undă pe toată suprafața sa. Tipul special de șlefuire de la Baader face diferența dintre aceste filtre și cele de calitate optică mai scăzută folosită de alți producători de filtre astronomice.

Diametru conexiune
fără cadru
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.