Filtru Semi-Apo Baader 1,25"
Filtru Semi-Apo Baader 1,25"
Filtru Semi-Apo Baader 1,25"
Filtru Semi-Apo Baader 1,25"
Filtru Semi-Apo Baader 1,25"
Filtru Semi-Apo Baader 1,25"

Filtru Semi-Apo Baader 1,25"

2458398
7-14 zile
450,00 lei
cu TVA

Filtrul Semi-Apo de la Baader Planetarium este destinat pentru utilizarea în refractoarele acromate, pentru reducerea aberațiilor cromatice specifice produse de acestea.

>Câștigă 4 puncte/4,00 lei Câștigă 4 puncte/4,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 4,00 lei.
 

Filtrul semi-apo Baader produce o imagine neutră și blochează lungimile de undă violet, reducând astfel haloul de culoare violet. Filtrul Semi-Apo este considerat cel mai bun filtru minus-violet. Contrastul și claritatea sunt excelente, inclusiv în refractoarele mai mici. Substratul de filtru neodymium ce permite transmisia doar a lungimilor de undă roșu, verde și albastru crește contastrul culorilor, efect vizibil mai ales în cazul observatiilor la planetele Jupiter și Marte.

Mai mult decât atât, acesta s-a dovedit cel mai bun filtru pentru observarea planetei Marte în orice tip de telescop, fie el refractor, acromat, apocromat sau reflector newtonian, maksutov-casegrain. Includerea straturilor UV/IR Cut în compoziția filtrului Semi-Apo elimină lungimile de undă UV si IR astfel că acesta poate fi folosit pentru fotografie de înaltă rezoluție planetară sau deepsky cu camere ccd, webcam-uri și aparate foto DSLR.

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
minus-violet
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.