Microscop TS MXMP7
Microscop TS MXMP7
Microscop TS MXMP7
Microscop TS MXMP7

Microscop TS MXMP7

TSMXMP7
In stoc
600,00 lei
cu TVA

Doua microscoape in unul singur!

>Câștigă 6 puncte/6,00 lei Câștigă 6 puncte/6,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 6,00 lei.
 

Iluminare combinata: transmisa si incidenta:

Cu un sistem de iluminare flexibil, puteti observa preparate si obiecte opace precum frunze, minerale, insecte, si multe altele. Pozitia butonului de reglare are trei pozitii: lumina incidenta, transmisa, sau ambele tipuri.

Intensitate luminoasa reglabila:

Cu rotita din partea dreapta, puteti regla usor luminozitatea ledului in functie de obiectul observat. In modul lumina transmisa, o rotita pentru filtre aflata sub masa pentru specimene permite schimbarea culorii luminii. Acest lucru da un contrast mai mare. Platforma are un condensator integrat.

Cap rotativ 360°:

Pentru o utilizare usoara cu doi sau mai multi observatori, capul cu oculare poate fi rotit in functie de necesitate.

Masa specimene cu gradatii:

Microscopul vine cu o masa specimene cu miscare fine pe axele x/y chiar si la puteri de marire ridicate. Exista lamele de prindere a specimenului in vederea studierii. Puteti vedea lumina LED cu lumina incidenta pentru iluminarea obiectelor opace. Revolverul cu trei oculare permite schimbare rapida a puterii de marire. Sub masa pentru specimeme exista o rotita pentru filtre de diferite culori ce cresc contrastul imaginii anumitor obiecte observate.

Multe microscoape din aceasta categorie de pret au caracteristici interesante - dar in realitate incalca legile fizicii. Nu este posibil sa se atinga puteri de marire de peste 1000x cu asa numitele obiective uscate. In acest caz, aveti nevoie de un condensator special si obiective cu imersie in ulei.

Putere de mărire
40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x
Factor de mărire
4x, 10x, 40x
Tip constructiv
Monocular
Iluminare
Lumină directă și incidentă
Ocular
WF 10x, 16X
Postură vizualizare
45° vedere inclinata
No reviews

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.