Ocular TS Super Plössl 6 mm
Ocular TS Super Plössl 6 mm
Ocular TS Super Plössl 6 mm
Ocular TS Super Plössl 6 mm

Ocular TS Super Plössl 6 mm

TSSP6
În stoc
195,00 lei
cu TVA

Ocularele de calitate Super Plössl de la TS oferă un design elaborat, dovedit și performanțe superioare împreună cu telescopul dumneavoastră.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.
 
Acest ocular pentru mărire maximă permite observații detaliate ale craterelor lunare și planetelor. Aici contrastul ridicat al ocularelor simple, dar foarte bine corectate, ajută la recunoașterea celor mai fine detalii. Planetele arată deja multe detalii.
Pentru distanțe focale mai mari și instrumente ceva mai lente, cum ar fi Schmidt-Cassegrain, TS SP 6 acoperă domeniul maxim de mărire. Aici, contrastul ridicat al ocularelor simple, dar foarte bine corectate, ajută la recunoașterea celor mai fine detalii.
Distanța de vizualizare este mică, cu toate acestea, nu este o problemă atunci când observați planete care, la această mărire ridicată, umplu doar o parte a câmpului vizual.
Oculare Super-Plössl de la TS Optics - un design clasic de înaltă calitate
Ocularele Super Plössl au fost de mult timp foarte populare printre astronomii amatori. Acestea conving cu un design optic eficient și dovedit. TS-Optics oferă acest tip de ocular în cea mai bună calitate posibilă. Ocularele Super Plössl sunt perfecte pentru astronomii amatori care pun accent pe o imagine bună.
Avantajele ocularelor TS Super Plössl:
♦ Manoperă semnificativ mai bună decât ocularele standard care au adesea doar 2-3 elemente.
♦ Nu există imagine ca ”în tunel” datorită câmpul vizual aparent de 52°.
♦ Acoperire multiplă pe toate suprafețele aer-sticlă pentru un contrast maxim și o imagine luminoasă
♦ Marginile înnegrite ale lentilelor previn reflexele
♦ Conexiune de 1,25" cu filet pentru filtre de 1,25"
♦ Oculare pliabile din cauciuc - ideal împotriva luminii externe
♦ Armură din cauciuc pentru o prindere sigură (de la 20 mm distanță focală în sus).
Oculare TS-Optics Super Plössl pentru astrofotografie
Contrastul ridicat și înnegrirea marginilor interne fac ca ocularele TS Super Plössl să fie potrivite și pentru astrofotografie. Distanțele focale de până la 20 mm pot fi utilizate foarte bine în adaptoarele de proiecție ale ocularului.
O caracteristică specială a ocularelor TS Super Plössl:
Puteți scoate cupa din cauciuc și puteți atașa direct adaptorul FotoringT2. Astfel, creați un ocular de proiecție eficient cu conector T2 din fiecare ocular TS Super Plössl. Prin adaptoare adecvate, puteți conecta acum DSLR-ul sau camera digitală compactă.
Pentru camerele digitale cu obiectiv atașat permanent, vă recomandăm în special distanțele focale cuprinse între 25 mm și 40 mm. Pentru proiecția clasică prin ocular, distanțele focale cuprinse între 9 mm și 20 mm sunt mai potrivite.
Pentru observații reușite, este adesea esențial cât de multă lumină ajunge la observator. Mai ales atunci când observați nebuloase și galaxii slabe, transmisia luminii face adesea diferența dintre vizibil și invizibil.
Ocularele TS Super Plössl oferă o transmisie foarte bine echilibrată. Nu au tentă de culoare. Mai ales în gama în care ochiul uman este foarte sensibil, ocularele TS Super Plössl oferă de asemenea luminozitate maximă. Acest lucru garantează observații de succes.
Caracteristici:
♦ Distanța focală: 6mm
♦ Fără imagine tip ”tunel” datorită câmpului vizual aparent de 52°
♦ Design cu 4 elemente testat în timp pentru o claritate foarte bună 
♦ Acoperire multiplă și margini înnegrite ale obiectivului pentru un contrast ridicat
♦ Conexiune de 1,25" cu filet pentru filtru - ocularele se potrivesc cu orice telescop
♦ Cupe pliabile din cauciuc împotriva luminii parazite.
Tip ocular
Super Plössl
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
52 grade
Acoperire antireflex
completă, multiplă
Număr lentile
4
Număr grupe
2
Distanță focală ocular
6 mm
Cupe ocular
pliabil
Filet filtru
da
2 Reviews

Recomand
Un ocular destul de bun avand in vedere pretul scazut. Este sensibil la miscari, telecopul trebuie sa stea bine pe un suport solid.
By Andrei on 2023-04-11

Pasiune si perseverenta
Un ocular destul de bun. Se vede luna bine, se observa craterele destul de spectaculos. Se vad decent si alte planete insa nu va faceti asteptari prea mari. Conteaza foarte mult si telescopul pe care il detineti. Calitate pret e ok. Este foarte sensibil la miscari, telescopul trebuie sa fie bine fixat pe un suport de calitate. Daca va uitati cand e luna plina, recomand si un filtru pentru reducerea luminii. Aspect foarte important, daca nu ati prins seara perfecta pentru a va uita prin telescop, nu va descurajati, insistati si in alte nopti deoarece veti observa ca in unele nopti se vede foarte bine iar in altele nu prea. Calitatea imaginii depinde si de multi factori meteorologici. Mult norrOC )))
By Andrei on 2023-04-10

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.