Refractor Omegon Apocromat Pro APO AP 66/400 ED cu montura SkyGuider Pro
Refractor Omegon Apocromat Pro APO AP 66/400 ED cu montura SkyGuider Pro
Refractor Omegon Apocromat Pro APO AP 66/400 ED cu montura SkyGuider Pro
Refractor Omegon Apocromat Pro APO AP 66/400 ED cu montura SkyGuider Pro

Refractor Omegon Apocromat Pro APO AP 66/400 ED cu montura SkyGuider Pro

71260
In 7-14 zile
7.400,00 lei
cu TVA

Acest refractor apocromat produce o imagine în culori reale și cu un contrast ridicat - potrivit pentru astronomii mai exigenți!

>Câștigă 74 puncte/74,00 lei Câștigă 74 puncte/74,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 74 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 74,00 lei.
 

Naturaliștii și astronomii amatori care acordă o importanță deosebită purității reproducerii culorilor vor fi foarte încântați de Omegon ED 66 APO. Chiar și la o putere de mărire de 100x, aberațiile de culoare supărătoare nu mai apar. Obiectivul ED dublet satisface cele mai exigente cerințe.

Cum ar fi sa aveti o iluminare mai buna si un camp larg pentru a crea imagini intregi ale obiectelor deep sky precum Galaxia Andromeda? Acest lucru, si multe altele pot fi realizate folosind telescopul apocromat Omegon 66/400 mm si montura iOptron SkyGuider Pro. Un set de astrofotografie usor pentru calatorie.

Domenii de aplicare

Omegon 66 este un instrument compact pentru observatorii naturii. Puteți vedea detaliile mai fine din penajul păsărilor sau puteți observa animalele la distanță și vă puteți bucura de detaliile dezvăluite.

Dispozitivul mic și compact oferă performanțe excelente și în domeniul astronomiei. Simpla observare generală a cerului este o plăcere. Dar detalii la Lună și planete sunt de asemenea vizibile în mod clar cu acest telescop.

Sunt incluse în livrare un focuser Crayford rotativ 360° cu reducțire 1:10 și o geantă de transport din aluminiu.

SkyGuider Pro este o montură foarte ușoară care vă permite să utilizați o cameră cu obiective interschimbabile sau un mic telescop, compensând rotația cerului. Acest lucru permite timpi de expunere mai mari. În acest fel puteți face fotografii fascinante cu câmp larg al cerului de noapte.

SkyGuider Pro este fratele cel mai popular al iOptron Mount SkyTracker Pro. SkyGuider Pro vă permite să utilizați camere cu obiective grele de până la cinci kilograme. Acest lucru este posibil datorită axei R.A. mai groase a SkyGuider Pro, a angrenajelor melcate mai mari și a unei contragreutăți care vă permite să echilibrați camera.

În loc de contragreutate, puteți monta și o a doua cameră, astfel încât să puteți fotografia o secțiune a cerului cu două distanțe focale diferite. Această a doua cameră poate cântări până la trei kilograme.

Opțional, puteți utiliza controlerul manual Go2Nova și chiar urmări automat prin conexiunea ST-4.

SkyGuider Pro are o baterie Li-polimer încorporată. Îl puteți reîncărca prin USB.

Pentru ca montura să urmărească corect rotația cerului, axa de rotație a SkyGuider Pro trebuie să se potrivească cu axa de rotație a Pământului. Pentru a face acest lucru, pur și simplu îndreptați montura către steaua Polară, care marchează aproape exact poziția axei de rotație pe cer. SkyGuider Pro are o lunetă polară mică încorporată în axa sa pentru aliniere. Această lunetă polară are o gravură cu ajutorul căreia puteți încadra steaua Polară. Gravura în sine este iluminată. Acest lucru face alinierea corectă foarte ușoară.

De cele mai multe ori vei folosi probabil viteza standard la care camera ține stelele în câmp. Cu toate acestea, este de asemenea posibil să selectați viteza Soarelui sau a Lunii. O opțiune foarte interesantă pentru viteză vă permite să fotografiați stele, precum și peisajul sau clădirile din prim-plan. Pentru aceasta, selectați jumătate din viteza normală. În acest fel, stelele rămân focalizate fără ca obiectele din prim-plan să se estompeze.

De asemenea, puteți inversa direcția de rotație pentru toate cele patru setări de viteză posibile, astfel încât SkyGuider Pro să funcționeze și în emisfera sudică. Acest lucru este important pentru că la urma urmei SkyGuider Pro este de asemenea o montură de călătorie foarte bună!

Diametru obiectiv
66 mm
Tip
Refractor apocromat
Distanța focală
400mm
Raport focal
f/6
Montura
Ecuatorială
Tip focuser
Crayford 2” cu microfocalizator
Capacitate de colectare a luminii
90
Putere de separație
1,74”
Magnitudinea limită
10,9 mag
Putere de mărire utilă maximă
130x
Diametru conexiune
1,25"; 2"
Control GoTo
Nu
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.