Set oculare si filtre Celestron 2"
Set oculare si filtre Celestron 2"
Set oculare si filtre Celestron 2"
Set oculare si filtre Celestron 2"
Set oculare si filtre Celestron 2"
Set oculare si filtre Celestron 2"

Set oculare si filtre Celestron 2"

94305
Indisponibil
1.840,00 lei
cu TVA

Obțineți mai multă lumină pentru ochi și bucurați-vă de un câmp vizual larg, cu ocularele 2" si filtrele Celestron.


>Câștigă 18 puncte/18,00 lei Câștigă 18 puncte/18,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 18 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 18,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

460.96 Lei x 4 rate

 

Este o modalitate foarte bună de a extinde funcționalitatea și bucuria utilizarii telescopului. Atâta timp cât aveți un telescop Schmidt-Cassegrain sau un refractor care utilizează un focalizator de 2", va puteti bucura de acest set. Cei ce detin un telescop newton pot folosi toate componentele, cu excepția oglinzii diagonale de 2 "(inutila cu un reflector Newtonian), atâta timp cât focuserul acceptă accesorii de 2".

In geanta din metal, buretata, veti gasi urmatoarele accesorii:

- oglinda diagonala 2" la SCT

- adaptor diagonala pentru refractoare cu focuser de 2:

- ocular 26 mm E-Lux 2”

- ocular 32 mm E-Lux 2”

- ocular 40 mm E-Lux 2”

- 2X Barlow - 2”

- filtru albastru #80A - 2”

- filtru verde #58 - 2”

- filtru rosu #25 - 2”

- filtru portocaliu #21 - 2”

- filtru galben #12 - 2”

Ocularele - Toate cele trei oculare Celestron E-Lux pot fi utilizate în orice telescop cu un focalizator de 2". Fiecare ocular are un design cu trei elemente, cu un câmp vizual aparent de 56° (ocularul de 40 mm are un câmp vizual de 50°). Optica este complet acoperită cu mai multe straturi pentru a îmbunătăți transmisia luminii și pentru a proteja optica. Ocularul E-Lux de 40 mm oferă cea mai mică putere de marire, pentru acele momente în care aveți nevoie de toată lumina pe care telescopul dumneavoastra o poate aduna pentru a vedea obiecte slab stralucitoare. Distanțele focale 26 mm si 32 mm oferă o mărire mai mare. Experimentați diferite setari pentru a decide ce se potriveste cel mai bine.

Ocular 2X Barlow - Ocularul Barlow inclus este extrem versatil, acesta dublează mărirea oricărui ocular de 2", sau puteți introduce un adaptor de 2" la 1,25 "(nu este inclus) și utilizați și ocularele de 1,25" cu acesta. Deoarece acest kit include trei oculare de 2", veți putea să le folosiți cu sau fără Barlow, oferindu-vă un total de șase opțiuni de mărire. Ocularele de 40 de mm se vor mări ca unul de 20 mm, 32 mm ca unul de 16 mm, iar cele 26 mm vor fi echivalente unuia de 13 mm.

Filtrele - Filtrele colorate aduc detalii pe suprafața unei planete sau pe structura norilor. Toate filtrele planetare incluse în setul de accesorii pentru ochelari și accesorii pot fi folosite pe orice ocular de 2" sau accesoriu cu filet potrivit pentru filtre, astfel încât acestea sunt foarte versatile. Doar înșurubați-l in ocularul ales și glisați-l în focuser.

Cutie din metal: carcasa metalică robustă are spumă tăiată în interior pentru a vă proteja și amortiza accesoriile. Păstrați-le pe fiecare în locul stabilit atunci când nu le folosiți și vor aarata ca noi.

Oculare
26mm, 32mm, 40mm
Barlow
2x
Acoperire antireflex
completă, multiplă
Număr lentile
3
Tip filtru
planetar
oglinda diagonala
2" - 90°
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.