Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B
Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B

Stereomicroscop MAGUS Stereo 7B

83511
in 7-14 zile
2.650,00 lei
cu TVA

Stereomicroscopul este un instrument indispensabil pentru studiul detaliat al probelor volumetrice.

>Câștigă 26 puncte/26,00 lei Câștigă 26 puncte/26,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 26 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 26,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

159.37 Lei x 24 rate

 

Microscopul reproduce volumul virtual al obiectului și vă permite să examinați structura acestuia, oferind astfel o imagine clară a topografiei sale. Dispozitivul este echipat cu iluminatoare în lumină transmisă și reflectată și vă permite să lucrați atât cu mostre transparente, cât și opace. Metodele de lumină polarizată și câmp întunecat sunt disponibile opțional. Avantajele designului optic Greenough sunt adâncimea mare de câmp și tridimensionalitatea imaginii datorită unghiului stereoscopic de 15°. Stereomicroscopul mărește imaginea obiectului și transmite cu precizie poziția acestuia în spațiu: imaginea se formează neinversată. Acest lucru face din microscop un instrument ideal pentru manipularea obiectelor într-o zonă de lucru de 105 până la 177 milimetri. Stereomicroscoapele sunt utilizate pe scară largă pentru controlul calității în restaurare, asamblare, lipire, lucrări de bijuterii și procese similare.

Capul microscopului MAGUS Stereo 7B are două tuburi pentru oculare. Dacă trebuie să conectați o cameră digitală, aceasta este introdusă într-unul dintre tuburi. Pentru a avea observații confortabile și eficiente, capul poate fi rotit până la 360° și fixat în orice poziție intermediară. Microscopul vine cu două oculare cu putere de mărire de 10x și un câmp vizual de 22 mm. Reglarea dioptriilor se poate face pe oculare, iar pentru cei care poarta ochelari, distanța ochi-ocular este suficient de mare.

Obiectivul zoom modifică puterea de mărire a imaginii cu 6,7x fără a apărea defocalizarea. Imaginea este formată în formă volumetrică și verticală. Puteți crește puterea de mărire sau câmpul vizual, precum și modifica distanța de lucru folosind lentile obiective auxiliare de diferite puteri de măriri.

Modelul MAGUS Stereo 7B are doar focalizare grosieră. Există două butoane de focalizare care sunt situate pe ambele părți ale suportului. Rigiditatea cursei poate fi reglată.

Masa este echipată cu două plăci diferite. Cea transparentă este pentru lucrul în lumină transmisă. Acesta difuzează lumina și astfel obiectul primește o iluminare uniformă. A doua placă este alb-negru. Se instalează pe masă după principiul contrastului cu obiectul de observație și se folosește pentru probe opace.

Microscopul este echipat cu iluminatoare pentru lumina transmisă si reflectată. Lumina reflectată formează iluminare oblică. Ambele iluminatoare se bazează pe LED-uri de 3W cu o durată de viață de 50.000 de ore.

Microscopul este completat de o varietate de componente suplimentare care pot fi achiziționate separat. Gama include oculare și obiective auxiliare: oferă diferite puteri de măriri, modifică câmpul vizual și distanța de lucru a microscopului. Camerele digitale cu o funcționalitate largă vă vor permite să afișați imagini pe ecran sau să vă documentați observațiile. Pentru a măsura obiecte, puteți achiziționa dispozitive de calibrare. Pentru studiile care utilizează metoda câmpului întunecat sau în lumină polarizată, microscopul poate fi echipat cu un condensator în câmp întunecat și, respectiv, un dispozitiv de polarizare. Pentru o funcționalitate și mai largă a microscopului, există o serie de iluminatoare diferite: inel clasic, inel cu polarizator sau comutare și unul flexibil. O varietate de suporturi vă permite să alegeți poziția optimă a capului microscopului deasupra suprafeței de lucru și să extindeți spațiul de lucru.

Caracteristici:

 •Stereomicroscop folosind designul optic Greenough cu un unghi stereoscopic de 15°
 •Echipat cu iluminatoare cu lumină transmisă și reflectată și poate lucra cu obiecte transparente și opace
 •Suportă lucrul în lumină polarizată și în metoda câmpului întunecat
 •Capul binocular se rotește la 360° și poate fi fixat în orice poziție intermediară
 •Microscopul produce o imagine cu o putere de mărire de 6,7–45x fără a-și modifica orientarea spațială, ceea ce este convenabil atunci când manipulați obiectul
 •Distanța de lucru este de la 105 la 177 mm
 •Modelul este echipat cu un mecanism de focalizare grosier cu două butoane.

Setul include:

 
•Microscop cu sursă de lumină transmisă și sursă de alimentare încorporată și mecanism de focalizare
 
Cap microscop – obiectiv cu cap binocular
 
Ocular 10x/22mm cu distanță ochi-ocular mare și reglare a dioptriei (2 buc.)
 
Placă alb-negru
 
Placa transparentă
 
Iluminator oblic cu lumină reflectată
 
Cablu de alimentare AC
 
Husă anti praf.

Putere de mărire
6,7x-45x
Distanţă interpupilară
54-75 mm
Tip constructiv
binocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Ocular
10x/22 widefield
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare rapidă
Distanța de lucru
105 mm
Masa specimene
Ø95
Temperatura de operare
0 - +40
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.