Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT
Power Tank Lithium LT

Power Tank Lithium LT Celestron

18763
In 7-14 zile
740,00 lei
cu TVA

Alimentați-vă telescopul oriunde cu PowerTank Lithium LT, cel mai mic și mai ușor pachet de energie litiu-ion.

>Câștigă 7 puncte/7,00 lei Câștigă 7 puncte/7,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 7 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 7,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

195.41 Lei x 4 rate

 

Acest dispozitiv la îndemână este obligatoriu pentru telescop și accesorii, echipament de camping, trusă de urgență și multe altele.

Putere stabilă proiectată pentru telescoape

PowerTank Lithium LT este construit cu litiu nichel Mangan Cobalt oxid [LiNiMnCoO2] sau tehnologia NMC, care asigură o încărcare constantă pe perioade lungi și necesită mai puțină întreținere decât o baterie tradițională plumb-acid sigilată. Spre deosebire de alte pachete de energie litiu-ion din această gamă de prețuri, PowerTank Lithium LT a fost conceput pentru astronomi de către astronomi - în special pentru nevoile unice ale telescoapelor computerizate.

Electronica telescopului este foarte sensibilă la tensiune. Alimentarea unui telescop cu o tensiune mai mică decât cea optimă poate provoca tensionarea motoarelor cu sarcini mai mari și poate provoca chiar erori electronice. PowerTank Lithium LT folosește un regulator de tensiune încorporat pentru a se asigura că furnizează cel puțin 11,8 volți pentru cea mai mare parte a duratei de viață a bateriei, până când bateria se epuizează și se oprește.

S-ar putea să vedeți baterii concurente care susțin că dețin suficientă energie electrică pentru a vă alimenta telescopul ore întregi. Tehnologia acestor baterii a fost inițial dezvoltată pentru a alimenta electronice cu tensiune mult mai mică, cum ar fi mașinile CPAP de acasă. Deși tensiunea livrată de fapt începe la 12V, aceasta scade rapid, afectând performanțele telescopului și devenind inutil din punct de vedere funcțional în aproximativ 2-3 ore.

Inginerii telescoapelor Celestron au lucrat împreună cu furnizorii de baterii PowerTank Lithium LT pentru a se asigura că nu experimentează această scădere a performanței. Regulatorul de tensiune încorporat asigură o ieșire stabilă de 12V, indiferent de cantitatea de încărcare rămasă în baterie. Acest lucru vă păstrează electronica telescopului în siguranță și funcționează cât mai bine, astfel încât să vă puteți concentra asupra astronomiei.

Chimia NMC utilizată de PowerTank Lithium LT oferă mult mai multe avantaje decât bateriile utilizate în mod obișnuit cu litiu oxid de cobalt de pe piață. Pe lângă o durată de valabilitate mai mare și de trei ori mai mare decât ciclurile de încărcare decât chimia LiCoO2, bateria noastră NMC oferă protecție la supraîncărcare și supra-descărcare și poate rezista la temperaturi cu 60°C mai mari decât bateriile LiCoO2, ceea ce face ca NMC să fie mai puțin probabil să se supraîncălzească.

Comparativ cu o baterie plumb-acid, PowerTank Lithium LT este mai mic, mai ușor, mai eficient și mai bun pentru mediu. Oferă performanțe mai bune, o durată de viață mai lungă și o funcționare mai sigură decât alte produse chimice cu baterii litiu-ion ieftine. De asemenea, oferă oprire automată, protecție împotriva polarității inverse, protecție la încărcare/descărcare, protecție la supracurent și protecție la scurtcircuit.

Utilizare în exterior

Fiind extrem de portabil, înseamnă că îl puteți lua oriunde, într-o locație cu cer întunecat la distanță pentru astrofoto, până la un weekend de camping. Când alimentați telescopul, utilizați clemele de 2” incluse pentru a fixa unitatea pe piciorul trepiedului. Pe lângă cablul de alimentare pentru încărcarea telescopului, nu sunt necesare alte cabluri.

Dacă trebuie să alimentați telescopul și să încărcați simultan alte dispozitive electronice, PowerTank Lithium LT are două porturi de ieșire: 1 port DC 12V pentru telescop și 1 port USB 2.1A de încărcare rapidă pentru smartphone-uri și tablete. Acest port USB poate suporta orice accesorii care necesită alimentare USB de 5V.

Călătoria cu PowerTank

PowerTank Lithium LT poate călători cu dvs. în următoarea vacanță. La 73,3 wați-oră, îndeplinește reglementările actuale FAA (160 Wh) pentru transportul în bagajul de mână. Vă rugăm să verificați în avans cu compania aeriană pentru a verifica dacă nu au politici mai stricte

Greutate
630 g
Tensiune la ieşire
5V, 12V
Dimensiuni
190.5mm x 101.6mm x 50.8mm (7.5" x 4" x 2")
Tip baterie
LiNiMnCoO2
Temperatura de operare
-40°C - 60°C
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.