Surse de curent

Informații

Oferte speciale

Producatori

PegasusAstro Pocket Powerbox Hub

58653

PegasusAstro

Produs nou

Pocket Powerbox este potrivit pentru astrofotograful in miscare, care nu dorește prea multă automatizare.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 9,00 lei.


980,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate250 g
Tensiune la intrare12V
Dimensiuni10,9 x 7,4 x 2,5 cm

Informatii

Dispozitivul poate furniza 10 amperi la alimentare, un număr suficient de ieșiri de 12V, două canale de căldură, ieșire pentru DSLR și un senzor de mediu pentru a monitoriza umiditatea și temperatura.

Caracteristici:

    Ieșiri 4x 12V DC pentru alimentarea echipamentului dvs.: Un tranzistor puternic MOSFET oferă tensiune echipamentului dvs. prețios. Furnizează 4 ieșiri de tensiune. Se poate porni/opri pe toate porturile.
    Voltmetru inclus: un voltmetru precis măsoară și afișează în timp real tensiunea de intrare. Dacă intrarea este mai mare de 14V, alimentarea se întrerupe instantaneu pentru a vă proteja echipamentul.
    Ieșire DSLR: o ieșire de 8 volți este potrivită pentru a furniza energie camerei dvs. DSLR. Oferim conexiuni pentru baterii diferite, pentru camerele Sony și Canon DSLR/Mirrorless.
    Mai mult de 10 Amperi putere totală: Controlerul a fost proiectat pentru a susține până la 10 Amperi de curent total.
    Ieșiri PWM cu ciclu de funcționare pe 2 canale: 2 ieșiri de modulare cu lățime de impuls (PWM) sunt capabile să furnizeze energie pentru încălzitoarele anti-roua. Aceste ieșiri pot fi controlate de la distanță de la laptop folosind softul furnizat.
    Reglarea automată a ieșirilor PWM: softulul poate regla automat ieșirile PWM consultând citirea punctului de rouă al senzorului de mediu. Trebuie doar să faceți clic pe "Auto" și să lăsați Pocket Powerbox să decidă dacă este timpul să porniți și să vă ajustați cu precizie încălzitoarele anti-rouă.
    Pocket Powerbox suportă pe deplin ASCOM 6.
    Indicații Led pentru caderile de tensiunie si alimentare: ledul poate clipi în diferite moduri pentru a vă avertiza în legătură cu probleme de putere importante (de ex. supra sau sub tensiune). În plus, lumina poate fi oprită utilizând softul. LED-ul are o iluminare slaba, dar în cazul în care nu vă place, il puteți opri prin intermediul softului.
    Cablurile de alimentare sunt incluse în pachet: în pachet sunt incluse patru cabluri de alimentare de 2,1 mm la 2,1 mm exterior (1 m).
    Senzor extern de mediu: in ambalaj este inclus un senzor extern de temperatură și pentru umiditatea relativă. Cunoașteți exact condițiile de mediu ale locației dvs. Măsurătorile de temperatură, umiditate și punct de rouă sunt afișate în soft.
   Conectivitate USB2: Conectați dispozitivul la laptop/PC și controlați Pocket Powerbox din softul furnizat sau driverele ASCOM.
    Protecția la polaritate inversa: Powerbox a fost proiectat cu o protecție de polaritate inversă. Cu siguranță nu ar fi o problema dacă ați conecta accidental sursa principală de alimentare în polaritate inversă!
    Watchdog: Un dispozitiv de supraveghere hardware resetează dispozitivul dacă din orice motiv există un răspuns de la controler timp de două secunde. O trăsătură importanta în cazul puțin probabil al unui blocaj al controlerului - când aveți un observator la distanță și trebuie să fiți sigur că totul funcționează așa cum era de așteptat.
    Soft actualizabil: Dispozitivul este sustenabil pentru actualizare soft pentru a susține funcțiile viitoare și remedierile de eroare.
    Dimensiune compactă și greutate redusă: o cutie de plastic ușoară și compactă din plastic rezistent înconjoară placa de comandă.

Continut livrare:

    1 x Powerbox
    1 x cablu DC (2,1 m) la brichetă auto (siguranta 8A)
    4 x Cabluri de alimentare (1 metru)
    1 x cablu USB2 tip B (3 metri)
    1 x senzor de mediu (umiditate/temperatură)

Recenzii

Scrie o recenzie

PegasusAstro Pocket Powerbox Hub

PegasusAstro Pocket Powerbox Hub

Pocket Powerbox este potrivit pentru astrofotograful in miscare, care nu dorește prea multă automatizare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania