Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Telescop Opticon Horizon EX 76/900 AZ

OPT-37-000275

Opticon

Produs nou

Telescop pentru incepatori cu un bogat pachet de accesorii.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 4,00 lei.


450,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv76 mm
TipNewton
Greutate5 kg
Distanța focală900 mm
Raport focalf/11,8
MonturaAzimutală
Tip focuser1.25"
OculareHuygens H 20 mm, Huygens H 12,5 mm, Ramsden SR 4 mm
Căutător5x24
Putere de separație1,8”
Magnitudinea limită11,6 mag
Barlow2x
Putere de mărire utilă maximă152x
Lentilă inversoare1,5x
Control GoToNu

Informatii

Telescopul Opticon Horizon EX 76/900 Este o versiune îmbunătățită a modelului Horizon. Acest model are o optica mai puternica cu 30% în comparație cu modelul de bază. Oglinda principala cu un diametru de 76 mm și o distanță focală de 900 mm asigura o performanță foarte bună, combinate cu ocularele de buna calitate asigură imagini clare si pline de contrast la planetele și Luna.

Optica telescopului vă permite să vedeți fazele lui Venus, inelele lui Saturn și tranzitul sateliților lui Jupiter. Filtrul de contrast oferit imbunatateste calitatea imaginii in cazul observatiilor lunare, astfel ca se pot vedea detaliile fascinante - munții, mări, și sute de cratere.

Aplicatiile acestui instrument versatil nu sunt limitate la astronomie. Telescopul poate acționa ca un instrument pentru observarea naturii și a peisajului (observarea păsărilor, aeronave, clădiri izolate, etc.).

Telescopul Opticon Horizon EX vine cu trei oculare, de 20mm, 12,5mm, 4mm si un Barlow 2x ce dubleaza puterea de marire! În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest echipament este compatibil cu accesoriile profesionale în standardul 1.25". Acest lucru înseamnă că componentele se potrivesc cu accesoriile unui telescop mult mai mare și mai scump, permițând extinderea setului.

Impreuna cu telescopul, veti primi toate accesoriile necesare astronomiei: harti stelare, softuri PC, ghiduri, documentar HD pe dvd. In plus, veti primi si o galerie de imagini 3D si o pereche de ochelari 3D. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Opticon Horizon EX 76/900 AZ

Telescop Opticon Horizon EX 76/900 AZ

Telescop pentru incepatori cu un bogat pachet de accesorii.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania