Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Opticon Starrider 80/400 EQ

1152195153

Opticon

Produs nou

Telescopul Opticon Starrider 80/400 dispune de o montura ecuatoriala EQ-II ce permite urmărirea precisă a obiectelor pe cer.

Mai multe detalii

In stoc

595,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv80mm
TipRefractor acromat
Greutate6,5 kg
Distanța focală400mm
Raport focalf/5
MonturaEcuatorială
Tip focuser1.25"
OculareKellner 6mm, Kellner 25mm
Căutător5x24
Putere de separație1,44”
Magnitudinea limită11,5 mag
Barlow2x
Putere de mărire utilă maximă160x
Control GoToNu

Informatii

Obiectivul telescopului este o lentilă acromata, cu un diametru de 80 mm, oferind imagini clare si pline de contrast ale obiectelor observate. Este un telescop "de camp larg" ce vă permite să observati roiurile de stele si nebuloasele Caii Lactee. Obiectivul de 80mm si raportul focal scurt, fac din acest telescop, un teleobiectiv puternic pentru astrofotografie.

Cu ajutorul unui adaptor foto, puteti incepe explorarea unui nou domeniu: astrofotografia. Filtrul de contrast oferit imbunatateste calitatea imaginii in cazul observatiilor lunare, astfel ca se pot vedea detalii fascinante - munții, mări, și cratere.

Opticon StarRider este cadoul perfect pentru cei tineri, acesta permite dezvoltarea unui interes în domeniul științei, tehnologiei și fotografiei. Materialele de calitate și soluțiile bine gândite va pot servi timp de mai mulți ani, oferind multa satisfacție.

În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest echipament este compatibil cu accesoriile în standardul 1.25". Acest lucru înseamnă că componentele se potrivesc cu accesoriile unui telescop mult mai mare și mai scump, permițând extinderea setului.

Impreuna cu telescopul, veti primi toate accesoriile necesare astronomiei: harti stelare, softuri PC, ghiduri, documentar HD pe dvd. In plus, veti primi si o galerie de imagini 3D si o pereche de ochelari 3D. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Opticon Starrider 80/400 EQ

Telescop Opticon Starrider 80/400 EQ

Telescopul Opticon Starrider 80/400 dispune de o montura ecuatoriala EQ-II ce permite urmărirea precisă a obiectelor pe cer.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania