Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Telescop OPTICON StarQuest 76/300

5907693651487

Opticon

Produs nou

Telescopul Opticon StarQuest este proiectat pentru iubitorii de astronomie, incepatori si copii.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

249,00 lei **TVA inclus

-46,00 lei

295,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv76 mm
TipNewton
Greutate1600 g
Distanța focală300 mm
Raport focalf/8
MonturaDobson
Tip focuser1.25"
OculareHuygens H 20mm, Huygens H 6 mm
Putere de separație1,52''
Magnitudinea limită11,9 mag
Barlow3x
Putere de mărire utilă maximă150x
Control GoToNu
trepiedTrepied de masa

Informatii

Acest telescop este unul "de masa", usor, si care se poate aseza pe orice suprafata plana. Extrem de ușor de utilizat, este proiectat pentru a oferi observatii placute si fara greutate. Oglinda principala cu un diametru de 76 mm și o distanță focală de 300mm asigura o performanțe bune, in combinatie cu ocularele incluse, produce imagini clare, cu un contrast ridicat la stele, planete și Luna.

Numai acum, impreuna cu telescopul veti primi si un filtru special care îmbunătățește calitatea imaginii și care permite observarea a sute de detalii fascinante - munți, mări, și o mulțime de cratere lunare. Telescopul Opticon StarQuest vine cu doua oculare, de 20mm, 6mm si un Barlow 3x ce tripleaza puterea de marire! În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest echipament este compatibil cu accesoriile profesionale în standardul 1.25". Acest lucru înseamnă că componentele se potrivesc cu accesoriile unui telescop mult mai mare și mai scump, permițând extinderea setului.

Montura este una de tip Dobson, stabila, durabila si care ocupa putin spatiu. Astfel ca telescopul poate fi usor de manipulat chiar si de catre un copil. Este o alternativă excelentă pentru cei care nu au loc pentru un telescop de mari dimensiuni.

Impreuna cu telescopul, veti primi toate accesoriile necesare astronomiei: harti stelare, softuri PC, ghiduri, documentar HD pe dvd. In plus, veti primi si o galerie de imagini 3D si o pereche de ochelari 3D. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop OPTICON StarQuest 76/300

Telescop OPTICON StarQuest 76/300

Telescopul Opticon StarQuest este proiectat pentru iubitorii de astronomie, incepatori si copii.

Accesorii