Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Telescop Celestron Powerseeker 60/700 EQ Mareste

Telescop Celestron Powerseeker 60/700 EQ

7932

Celestron

Produs nou

O lunetă recomandabilă începătorilor potrivită observațiilor la Lună, Soare, planete și pentru observații terestre.

Mai multe detalii

În 2-3 zile

660,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv60 mm
TipRefractor acromat
Greutate3,18 kg
Distanța focală700 mm
Raport focalf/11,7
MonturaEcuatorială
Tip focuserCremalieră 1,25”
Oculare20mm, 4mm
Căutător5x24
Capacitate de colectare a luminii70
Putere de separație1,92”
Magnitudinea limită10,7 mag
Barlow3x
Putere de mărire utilă maximă120x
Lentilă inversoare1,5x
Control GoToNu
Lungime71 cm
Alte accesoriioglindă zenitală cu reflexie 96%, software The Sky
Material trepiedaluminiu
Lungime tub711 mm

Informatii

Optica Celestron Powerseeker:

Celestron a realizat cu seria Powerseeker o noua gama de telescoape pentru incepatori care ofera un raport pret/calitate foarte bun. Telescoapele Powerseeker se preteaza ideal pentru initierea in unul din cele mai vechi si frumoase hobby-uri. Pot reprezenta de asemenea un cadou inspirat pentru fiecare elev care a fost interesat dintotdeauna de frumusetile cerului instelat. Chiar si cu cele mai mici instrumente a gamei Powerseeker se pot face multe descoperiri: de exemplu telescopul Powerseeker cu obiectivul de 50mm poate arata lumea plina de cratere a lunii, cei patru sateliti mari ai planetei Jupiter sau inelele lui Saturn, obiecte deep-sky cum ar fi nebuloasa din Orion si galaxia Andromeda ofera de asemenea imagini interesante.

Odata cu cresterea puterii de colectare a luminii a obiectivului, creste dramatic si performanta telescopului. De exemplu un telescop Powerseeker cu diametrul obiectivului de 114 sau chiar 127mm poate fi o punte de lansare in vastul domeniu al astronomiei. Se pot observa detalii ale planetei Jupiter, detalii pe suprafata planetei Marte la opozitie, galaxii si nebuloase planetare. Toate telescoapele powerseeker sunt echipate din productie cu oculare de 1.25” de calitate.

Montura Celestron CG-1:

Aceasta montura ecuatoriala este suficienta pentru a sustine telescoape de pana la circa 3 kg greutate totala. Cercurile gradate in ambele axe si cablurile flexibile pentru reglaj fin permit o orientare fina si precisa a telescopului. In contrast cu montura CG-3 care e putin mai mare in cazul acestei monturi axul declinatiei este mai slab si nu permite aceeasi precizie a reglajului fin. Trepiedul reglabil in inaltime si complet montat din productie poseda picioare din aluminiu si poate sustine montura si telescopul stabil si fara vibratii. Tava de accesorii va permite sa pastrati accesorii importante tot timpul la indemana. Optional poate fi echipata montura cu un motor pentru urmarirea automata pe axul ascensiei drepte. La modelele Astromaster MD acest motor este inclus in pachetul de livrare.

Montura se livreaza impreuna cu:

  • Montura ecuatoriala CG-1
  • Trepied din aluminiu (reglabil in inaltime de la 71cm pana la 121cm)
  • Tava accesorii
 Nu se limiteaza totul doar la ce telescop cumparati ci si de unde il cumparati. Serviciile noastre extra:
  • Suntem printre cei mai buni distribuitori de telescoape si suntem familiarizati cu acest intrument. Va stam cu placere la dispozitie si dupa cumparare in cazul in care aveti probleme cu montarea sau utilizarea.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Powerseeker 60/700 EQ

Telescop Celestron Powerseeker 60/700 EQ

O lunetă recomandabilă începătorilor potrivită observațiilor la Lună, Soare, planete și pentru observații terestre.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania