Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 NexStar 90 SLT GoTo

20042

Celestron

Produs nou

Seria de telescoape Celestron NexStar SLT ofera telescoape computerizate cu sistem GoTo la un raport pret/calitate foarte bun.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 28,00 lei.


2 820,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv90 mm
TipMaksutov
Greutate5,4 kg
Distanța focală1250 mm
Raport focalf/13,9
MonturaAzimutală
Tip focuserFilet ETX 1,25"
Oculare25mm, 9mm
CăutătorCăutător cu punct roșu
Capacitate de colectare a luminii170
Putere de separație1,28”
Magnitudinea limită11,6 mag
Putere de mărire utilă maximă180x
Control GoToDa
Oglindă zenitală1,25” -90°
Alte accesoriiSoftware The sky

Informatii

Seria noua de telescoape Celestron NexStar SLT cu tehnologie SkyAlign ofera telescoape computerizate cu sistem GoTo avand un raport pret/calitate foarte bun.

Componentele pre-asamblate si posibilitatea de cuplare rapida atat pentru montura cat si pentru tubul optic permit o montare si o demontare a acestor instrumente in doar cateva minute fara a fi nevoie de unelte.

Baza de date va pune la dispozitie o gama foarte variata de obiecte ceresti pe care computerul telescopului le selecteaza in functie de perioada in care pot fi acestea privite.

Design inteligent

Functionarea servomotoarelor de precizie ridicata si a sistemului electronic se face cu ajutorul a 8 baterii sau optional instrumentul poate fi conectat la un PowerTank sau la bateria autoturismului dumneavoastra. Unitatea de control poate fi actualizata pe internet si permite la o simpla apasare de buton accesarea a peste 4.000 de obiecte.

Sistemul revolutionar SkyAlign

Noul sistem SkyAlign permite orientarea telescopului fara ca dumneavoastra sa aveti cunostinte legate de pozitia stelelor sau de denumirea acestora. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa introduceti data si timpul local, sa selectati dintr-o lista locatia dumneavoastra si sa confirmati orientarea spre 3 stele mai stralucitoare.

Procesorul calculeaza in cateva secunde pozitia tuturor obiectelor vizibile cu acest instrument. Posibilitatea de a pozitiona instrumentul si pe timp de zi cu ajutorul Soarelui (doar utilizand un filtru special) permite localizarea de planete si stele stralucitoare in plina zi - o experienta interesanta mai ales pentru copii.

Dotarea standard include:

  • Sistem computerizat cu peste 4.000 de obiecte in baza de date;
  • Montura in furca si tub optic rapid si usor de montat;
  • Sistem SkyAlign integrat pentru alinierea usoara a telescopului;
  • Software The Sky level 1 si programul NSOL care permite manevrarea instrumentului cu ajutorul oricarui computer.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 NexStar 90 SLT GoTo

Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 NexStar 90 SLT GoTo

Seria de telescoape Celestron NexStar SLT ofera telescoape computerizate cu sistem GoTo la un raport pret/calitate foarte bun.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania