Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Celestron EdgeHD-SC 203/2032 Advanced VX AVX GoTo

33055

Celestron

Produs nou

Telescopul ofera performante vizuale si fotografice superbe fara coma sau distorsiune de camp.

Mai multe detalii

În stoc

11 500,00 lei **TVA inclus

-700,00 lei

12 200,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv203 mm
TipSchmidt-Cassegrain
Greutate25 kg
Distanța focală2032 mm
Raport focalf/10
MonturaEcuatorială
Oculare40 mm
Căutător9x50
Capacitate de colectare a luminii840
Putere de separație0,57”
Magnitudinea limită13,3 mag
Putere de mărire utilă maximă406x
Control GoToDa
Greutate tub6 kg

Informatii

Sistemul optic EdgeHD combina intreaga putere conferita de telescoapele SCT cu un sistem optic de inalta rezolutie si imagini de calitatea unui astrograf. Ca instrument vizual, optica EdgeHD ofera imagini punctiforme ale stelelor chiar si cu ocularul dumneavoastra ce are cel mai larg camp vizual. Puteti observa intregul catalog Messier, sute de alte obiecte NGC, IC si Caldwell, in detalii impresionante.

In ceea ce priveste astrofotografia, optica EdgeHD produce imagini fara aberatii, cu orice camera digitala, CCD sau DSLR. Optica EdgeHD este proiectata sa produca un plan focal extrem de plat si suficient de precis incat sa fie compatibil si cu cei mai mari senzori CCD, astfel veti avea stele punctiforme pana la marginea campului vizual.

Noua montura Celestron AVX

Aceasta montura este special conceputa pentru a oferi o performanta optima impreuna cu telescopele de mici dimensiuni. Acum telescopul dumneavoastra poate beneficia de suportul pentru aliniere All-Star Polar Alignment si autoguider. Puteti face expuneri lungi utilizand corectia periodica a erorilor care este permanenta si programabila. Montura AVX are acum o baza de dimensiuni mai mari, ceea ce duce la o stabilitate mai mare sub greutati crescute. Motoarele imbunatatite au o putere mai mare si pot suporta cu usurinta o echilibrare mai putin perfecta.

Sistemul optic EdgeHD combina toata puterea compacta popularizata de SCT cu un sistem optic imbunatatit pentru un camp vizual mare si imagini de calitatea unui astrograf.  Ca instrument vizual,  optica EdgeHD ofera stele punctiforme chiar si cu ocularul cu campul vizual cel mai mare. Puteti gasi intreg catalogul Messier, plus alte sute de obiecte NGC, IC si Caldwell cu o excelenta claritate. Pentru astrofotografie, optica EdgeHD produce imagini fara aberatii cu utilizarea camerelor CCD sau DSLR. Intreaga optica EdgeHD este destinata sa produca un plan focal extrem de plan, suficient de precis pentru a se potrivi tolerantelor stricte ale camerelor CCD cunoscute, facand ca stelele sa fie in focus pana la marginea campului vizual.


Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron EdgeHD-SC 203/2032 Advanced VX AVX GoTo

Telescop Celestron EdgeHD-SC 203/2032 Advanced VX AVX GoTo

Telescopul ofera performante vizuale si fotografice superbe fara coma sau distorsiune de camp.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania