Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Omegon 76/700 AZ1

13760

Omegon

Produs nou

Gama pentru pentru incepatori a reflectoarelor incepe cu un diametru al obiectivului de 76 mm.

Mai multe detalii

In stoc

551,81 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv76 mm
TipNewton
Greutate4 kg
Distanța focală700 mm
Raport focalf/9,2
MonturaAzimutală
Tip focuserCremalieră 1,25”
Căutător5x24
Capacitate de colectare a luminii120
Putere de separație1,51”
Magnitudinea limită11,2 mag
Putere de mărire utilă maximă150x
Control GoToNu

Informatii

Telescop 76/700 AZ-1

Acest telescop este ideal pentru cei care nu doresc un instrument complicat pentru initierea in astronomie. Instrumentul este un cadou deosebit atat pentru copii cat si pentru adulti avand un raport pret calitate foarte bun. Instrumentul este unul simplu care poate fi montat usor fara ajutorul unei unelte dupa principiul “aseaza, introdu ocularul, observa”.

Optica 76/700

Gama pentru pentru incepatori a reflectoarelor incepe cu un diametru al obiectivului de 76 mm. Cu un asemenea instrument se pot observa usor cei 4 sateliti mari si planetei Jupiter, inelele planetei Saturn, precum si nenumarate cratere lunare. Telescopul deschide calea observatorului catre obiecte cum ar fi galaxia Andromeda sau marea nebuloasa din Orion.

Obiectivul de 76 mm colecteaza de 118 ori mai multa lumina decat ochiul liber. Oglinda sferica are o distanta focala de 700 mm, o combinatie intre diametru si distanta focala care va ofera imagini de calitate. Tubul optic este echipat cu un focuser de 1.25” cu care se poate utiliza orice ocular modern de 1.25”. Miscarea fina a focuserului permite un reglaj al imaginii optim in timpul observatiilor.

Montura AZ-1

Aceasta montura este foarte indragita de catre amatorii incepatori in domeniul astronomiei. Acest fapt se datoreaza utilizarii foarte simple a monturii. Intregul telescop poate fi miscat foarte usor atat in azimut cat si in inaltime. Pentru incepatori acest lucru are avantajul ca nu mai trebuie sa se ocupe de punerea in pol a telescopului inaintea unei observatii ca in cazul unei monturi ecuatoriale. Montarea telescopului pentru observatii se face astfel foarte rapid si simplu: asezarea trepiedului si a monturii, prinderea telescopului, introducerea ocularului si inceperea observatiei. Miscarea instrumentului poate fi blocata in ambele axe astfel incat un obiect terestru odata gasit va ramane in campul ocularului. Montura este fixata pe un trepied de aluminiu reglabil in inaltime.

Montura se livreaza impreuna cu:

  • Montura azimutala AZ-1

  • Trepied de aluminiu stabil (reglabil in inaltime de la 71cm pana la 121cm);

  • Tava accesorii;

Conţinutul la livrare:

  • căutător optic - 5x24mm
  • oculare - SR 4mm, H 20mm, H 12,5mm (1,25")
  • lentilă Barlow - 2x (1,25")
  • lentilă inversoare (1,25")

 Nu se limiteaza totul doar la ce telescop cumparati ci si de unde il cumparati. Serviciile noastre extra:

  • Suntem printre cei mai buni distribuitori de telescoape si suntem familiarizati cu acest intrument. Va stam cu placere la dispozitie si dupa cumparare in cazul in care aveti probleme cu montarea sau utilizarea.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Omegon 76/700 AZ1

Telescop Omegon 76/700 AZ1

Gama pentru pentru incepatori a reflectoarelor incepe cu un diametru al obiectivului de 76 mm.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania