Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Telescop TS Megastar 150/1400 EQ

4260

Teleskop Service

Produs nou

Acest telescop este recomandat celor care doresc sa incerce primele observatii a nebuloaselor si galaxiilor.

Mai multe detalii

În stoc

1 220,00 lei **TVA inclus

-50,00 lei

1 270,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv150 mm
TipNewton
Greutate20 kg
Distanța focală1400 mm
Raport focalf/9,3
MonturaEcuatorială
Tip focuserCremalieră 1,25”
OcularePL 25mm, PL 6,5mm
Căutător6x30
Capacitate de colectare a luminii460
Putere de separație0,77”
Magnitudinea limită12,7 mag
Barlow2x
Putere de mărire utilă maximă300x
Lentilă inversoare1,5x
Control GoToNu
Material trepiedaluminiu

Informatii

Instrumentul permite observarea a numeroase obiecte slabe ca intensitate inaccesibile instrumentelor mai mici. Recomandat este acest instrument indeosebi observarii planetelor sistemului solar. Diametrul obiectivului de 150mm colecteaza de 2 ori mai multa lumina decat un instrument cu diametrul al obiectivului de 100mm. Implicit numarul de obiecte ceresti ce pot fi observate cu un asemenea instrument este mult mai mare.

Un sortiment foarte bogat de accesorii insotesc instrumentul si va permit inca de la inceput diferite posibilitati de observare.

Telescopul Megastar 150/1400 va ofera cel mai mic pret pentru un telescop cu un obiectiv de aceasta marime. Raportul performanta/pret este cel mai bun din categoria sa. Cu cheltuieli minime va puteti deschide drumul spre a privi Luna, planetele, nebuloasele, roiurile de stele si galaxiile.

Megastar, desi nu este un instrument care sa va ofere calitatea unui instrument asemanator din segmentul superior de pret, va poate oferi in schimb cel mai bun pret de pe piata pentru un instrument de dimensiunile sale. Design-ul compact al instrumentului este datorat unei lentile corectoare montate in fata focuserului care mareste si distanta focala a instrumentului fara a fi nevoie de un tub optic de lungime mare.

Montura poate sustine instrumentul stabil permitand chiar si realizarea de fotografii astronomice daca este echipata cu un motor de urmarire. Cablurile flexibile permit centrarea si urmarirea fina a obiectelor in ambele axe. Baza solida a monturii este un trepied de aluminiu reglabil in inaltime pentru a compensa denivelarile din teren.

Instrumentul este unul compact. Tubul optic si montura care se poate separa de trepied ocupand foarte putin loc pentru transport.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop TS Megastar 150/1400 EQ

Telescop TS Megastar 150/1400 EQ

Acest telescop este recomandat celor care doresc sa incerce primele observatii a nebuloaselor si galaxiilor.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania