Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Tub optic Bresser Messier N 150/750 OTA

4850750

Bresser

Produs nou

Combinația dintre apertura mare și distanța focală scurtă este ideală pentru observarea obiectelor cerești mari.

Mai multe detalii

În stoc

1 191,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv150 mm
TipNewton
Distanța focală750 mm
Raport focalf/5
Monturafără montură
Tip focuserCremalieră 2”
OculareSP 26 mm
Căutător6x30
Capacitate de colectare a luminii460
Putere de separație0,77”
Magnitudinea limită12,7 mag
Putere de mărire utilă maximă300x
Control GoToNu

Informatii

Optica Bresser N 150/750:

Combinația dintre apertura mare și distanța focală scurtă este ideală pentru observarea obiectelor cerești mari. Bucurați-vă de priveliștea celebrului roi stelar M13 din constelația Hercules: mii de stele punctiforme învăluite într-o perdea neagră de catifea. Cu filtrele pentru nebuloase montate puteți admira celebrul "Golf Mexic"  din nebuloasa America de Nord precum și toate obiectele cerești pe care Charles Messier le-a inclus în faimoasa sa listă în anul 1781. Designul compact permite o portabilitate foarte bună, o utilizare ușoară, o capacitate ridicată de colectare a luminii iar pentru această mărime, o greutate foarte mică.

Datorită construcției speciale cu 4 lentile superacromate, este obținută, în ciuda raportului focal foarte rapid de f/5 al refractorului, o aberație cromatică redusă și o corecție fotografică mai bună decât la instrumentele comparabile cu două lentile. Optica este potrivită chiar și pentru astrofotografie. Reflectorul este astfel foarte versatil și oferă începătorilor și celor avansați multă luminozitate și o stabilitate ridicată la un preț mic.

Acest telescop excelează cu o rigiditate ridicată și o optică detaliată. Apertura de 150 mm vă permite să observați nebuloase luminoase în profunzimea spațiului. Găsiți rămășițele unei explozii stelare gigantice în anul 1054 în constelatia Taurul sau scanați zonele strălucitoare ale Nebuloasei din Orion. Detectați celebra galaxie Whirlpool în Carul Mare sau găsiți Nebuloasa Dumpbell în constelația Vulpecula. Rigiditatea ridicată a monturii oferă observații relaxate și susține primii pași în domeniul astrofotografiei.

Nou - cu efect imediat, acest telescop vine cu noul focalizator Hexafoc îmbunătățit. Acest focalizator are o deschidere liberă de 65 mm! În special pentru utilizarea fotografică, aceasta poate fi imbunatatită cu un focalizator cu raport de reducere de 1:10. Acest lucru permite o ajustare mai precisă a focalizării.

Recenzii

Scrie o recenzie

Tub optic Bresser Messier N 150/750 OTA

Tub optic Bresser Messier N 150/750 OTA

Combinația dintre apertura mare și distanța focală scurtă este ideală pentru observarea obiectelor cerești mari.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania