Telescop LUNT LS80MT/R&P 80/560 fara filtru de...

Telescop LUNT LS80MT/R&P 80/560 fara filtru de blocare, OTA

0551323
in 7-14 zile
31.795,00 lei
cu TVA
Acest telescop poate fi combinat cu un filtru de blocare LUNT după cum se dorește, un astfel de filtru de blocare suplimentar este necesar pentru utilizarea telescopului.

>Câștigă 317 puncte/317,00 lei Câștigă 317 puncte/317,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 317 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 317,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

1668.50 Lei x 24 rate

 

Telescop multifuncțional modular, atât pentru observarea Soarelui în lungimea de undă H-alfa, cât și pentru observarea cerului nocturn. Conversie ușoară între diferite aplicații în câțiva pași simpli. Calitate excelentă a imaginii datorită opticii ED cu 2 lentile FPL53, apertură de 80 mm și 560mm distanță focală pentru observarea cerului de noapte și pentru observații solare H-alfa.

Cu sistem inovator de reglare a presiunii aerului și focalizator Rack&Pinion (R&P) de 2” (50,8 mm) de înaltă calitate. Livrat fără filtru de blocare, utilizarea pentru observarea Soarelui H-Alpha este posibilă numai cu filtru de blocare suplimentar! Acest telescop este furnizat fără filtru de blocare. Oferim o gamă largă de filtre de blocare disponibile în plus, în diferite dimensiuni, fie montate în diagonală de 90°, fie într-un tub extensibil drept. Toate acestea sunt utilizabile cu acest telescop.

ATENTIE: Fără un astfel de filtru suplimentar de blocare nu puteti folosi acest telescop pentru observarea solara H-alfa!

Observarea solară în H-alfa:

LS80MT este un telescop pentru observarea Soarelui în lumină H-alfa, cu apertură de 80 mm (fără obstrucție centrală) și distanță focală de 560 mm. Lungimea de undă H-alfa este cea mai impresionantă modalitate de a observa Soarele, arătând protuberanțe la marginea Soarelui, filamente și erupții la suprafață și multe altele. Un filtru intern Etalon atinge o lățime de bandă <0,7 Angstrom cu sistemul inovator de reglare a presiunii aerului Pressure-Tuner. Reglajul se face prin modificarea ușoară a presiunii aerului într-o cameră de presiune din interiorul telescopului. Acest lucru modifică indicele de refracție al aerului, facilitând acordarea la linia H-alfa. Tunerul de presiune garanteaza o imagine omogenă, fără obstrucție centrală, si un Etalon protejat permanent fara îmbătrânire. Un set de lentile de colimare instalate în telescop asigură cea mai bună performanță.

Ajustarea fină este realizată cu un focalizator solid Rack&Pinion de 2” cu o reducție de 10:1.

Această versiune a LS80MT este livrată fără filtru de blocare. Prin urmare, este necesar un filtru de blocare suplimentar pentru a utiliza telescopul pentru observarea solară la lungimea de undă H-alfa. Puteți alege din gama largă de filtre de blocare Lunt Solar Systems și puteți decide, de exemplu, dacă doriți un filtru de blocare într-o diagonală de 90° sau unul într-un tub extensibil drept.

Observarea cerului înstelat al nopții:
Sistemul H-alpha Etalon poate fi scos din telescop în câțiva pași simpli datorită designului său modular. Refractorul ED cu 2 lentile poate fi apoi folosit ca un telescop normal cu apertură de 80 mm și distanță focală de 560 mm pentru observarea și fotografiarea cerului nopții. Obiectivul ED Doublet
FPL 53 va oferi o imagine excelentă. Poate fi folosit cu o oglindă zenitală standard de 2” la focalizatorul R&P.

Cu o prismă Amici suplimentară, telescopul poate fi desigur folosit și în timpul zilei pentru observații ale naturii și ale peisajului.
Acest lucru face ca LS80MT, cu dimensiunile sale mici și greutatea redusă, să fie și un telescop de călătorie ideal pentru toate aplicațiile!

Mai multe aplicații:
Cu accesorii suplimentare disponibile, LS80MT oferă și mai multe posibilități!
-
Double-Stack
Telescopul LS80MT poate fi upgradat opțional cu filtrele Double-Stack DSII/SFPT disponibile (cod: 0551395). Astfel, se obține o lățime de bandă de <0,5 Angstrom pentru observații solare H-alfa. Prin urmare, mult mai multe detalii de pe suprafața solară vor deveni vizibile.
- Observarea Soarelui în lumină albă
Dacă unitatea H-alfa a fost îndepărtată, desigur, fie un filtru solar care trebuie instalat în fața obiectivului, fie o prismă Herschel la focalizare poate fi folosită pentru a observa petele solare în lumină albă.
- Observarea
Soarelui în lungime de undă Ca-K
Cu siguranță, modulele de filtrare Ca-K de la Lunt Solar Systems pot fi folosite și la LS80MT pentru a observa și fotografia super-granulația și alte efecte vizibile în această lungime de undă asupra soarelui.

Acest lucru face din LS80MT un telescop utilizabil complet universal!

CARACTERISTICI:

    Refractor ED cu 2 lentile, FPL-53
    Apertura: 80 mm
    Diafragma utilizabilă în H-alfa: 80 mm (fără obstrucție centrală)
    Distanță focală: 560 mm
    Lățime de bandă: Etalon intern cu <0,7 Angstrom
    Tuning: sistem de reglare a presiunii aerului Pressure-Tuner
    Livrat fără filtru de blocare, disponibil suplimentar filtru de blocare absolut necesar!
    Focalizare: Focalizator Rack&Pinion cu reducție de 10:1

    Greutate cu unitatea H-alfa: 4,95 kg
    Lungime cu filru de blocare și parasolar: 62 cm

LIVRARE:

    Telescop multifuncțional LS80MT
    Tuner de presiune
    Focalizator Rack&Pinion de 2”
    Inel de prindere a tubului optic și căutător solar

    Cutie de transport (78x33x23cm)
    Manual de instructiuni

Diametru obiectiv
80mm
Tip
Refractor Solar
Greutate
5 kg
Distanța focală
560 mm
Raport focal
f/7
Montura
fără montură
Tip focuser
2" cu reductie 1:10
Putere de mărire utilă maximă
160x
Control GoTo
Nu
Material sticlă
Sticlă ED
Lungime
530 mm
Alte accesorii
geanta de transport
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.