Telescoape terestre

Informații

Producatori

Monocular Orion 10x42 Mareste

Monocular Orion 10x42

25382

Orion

Produs nou

Monocularul Orion 10x42 rezistent la apă, compact şi portabil

Mai multe detalii

În stoc

316,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv42mm
Greutate317 g
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire10x
Pupilă de ieşire4,2 mm
Material sticlăBK7
Cupe ocularrotativ
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent59 grade
Câmp vizual real5,9
Câmp vizual la 1.000 m94 m
Limita de focalizare în apropiere1 m
Culoarenegru
Lungime155 mm
Tip constructivMonocular
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Postură vizualizareDreaptă
Eye relief (mm)17,0

Informatii

Atunci când doriţi o privire de aproape a obiectelor distante dar aveţi un spaţiu limitat pentru echipamentul optic, un monocular de calitate este soluţia optimă. Câteodată un binoclu sau un instrument terestru este prea mare sau prea greu pentru a fi luat în excursiile cu familia la plajă, la jocurile sportive sau în camping în locaţii panoramice. Monocularul Orion 10x42 rezistent la apă este compact şi portabil astfel încât vă puteţi bucura de imagini mărite cu animale sălbatice aflate la distanţă, păsări, panorame, evenimente sportive şi chiar Luna fără să împachetaţi un echipament încărcat. În plus monocularul are o armătură din cauciuc rigidă şi o construcţie etanşă, fiind ideal pentru utilizarea în aproape orice condiţii.

Monocularul 10x42 rezistent la apă are avantajul da a avea dimensiuni reduse dar oferă o performanţă optică ridicată datorită obiectivului de 42 mm şi a prismelor roof BK-7 de calitate. Toate suprafeţele optice ale monocularului 10x42 sunt acoperite complet cu un strat antireflex multiplu pentru a asigura o transmisie maximă a luminii pentru a vă putea bucura de imagini în culori puternice chiar şi în condiţii de lumină slabă în timpul crepusculului sau la răsărit. Câmpul vizual mare de 5.9° oferă o "fereastră" bine dimensionată cu o putere de mărire de 10x, astfel încât este uşor să urmăreşti obiectele în mişcare în timpul utilizării. Dar dacă pasărea pe care o observaţi decide să se aşeze chiar pe copacul sub care vă aflaţi dumneavoastră? Nu vă îngrijoraţi - monocularul Orion 10x42 are o distanţă minimă de focalizare uimitoare de numai 20 de inci (aproximativ 50 cm) - mai mult decât adecvat pentru a vizualiza chiar şi un animal foarte aproape cu o putere de mărire de 10x.

Purtătorii de ochelari vor aprecia distanţa de privire mare de 17 mm a monocularului Orion 10x42 Waterproof deoarece vă permite să purtaţi ochelarii în timpul utilizării. Pentru cei care nu poartă ochelari sau care preferă să-i dea jos în timpul utilizării instrumentelor optice, monocularul 10x42 are parasolare pliabile de cauciuc pentru a ajuta la poziţionarea corectă a ochiului pentru a putea vizualiza întregul câmp vizual confortabil.

O curea de transport detaşabilă este inclusă pentru o purtare convenabilă a monocularului în jurul gâtului în timp ce vă plimbaţi sau în timp ce urcaţi pe munte. Pentru utilizările îndelungate, monocularul Orion 10x42 Waterproof poate fi conectat la adaptor pentru trepied, permiţând astfel montarea la orice trepied fotografic de câmp cu filet de 1/4"-20.

Recenzii

Scrie o recenzie

Monocular Orion 10x42

Monocular Orion 10x42

Monocularul Orion 10x42 rezistent la apă, compact şi portabil

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania