Telescoape terestre

Informații

Producatori

Monocular Leica Monovid 8x20 editie rosie Mareste

Monocular Leica Monovid 8x20 editie rosie

18942

Leica

Produs nou

Pentru observarea păsărilor şi insectelor, vânătoare şi alte activităţi outdoor precum şi pentru evenimente culturale şi sportive.

Mai multe detalii

În 5-8 zile

2 310,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate112 g
Distanță de vizualizare15 mm
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală20 mm
Pupilă de ieşire2,5 mm
Tip prisme-
Cupe ocularextensibil
Sistem de focalizarefocalizare individuala
Geantă de protecţieda
Câmp vizual real6,3 grade
Câmp vizual la 1.000 m110 m
Limita de focalizare în apropiere1,8 m
Intensitate luminoasă6,3
Factor de întunecare20.5
Lungime105 mm
Rezistent la stropireda
Postură vizualizareDreaptă
Lățime36 mm
Înălțime36 mm

Informatii

Incepând de la misiunea Apollo din 1969 astronauţii utilizau deja beneficiile unor monoculare. Astfel Leica a reconceput pentru cei de la NASA un monocular care să aibă o greutate cât mai redusă şi să ocupe cât mai puţin spaţiu, a relatat producătorul într-un comunicat de presă. 

Cu noul monocular Leica Monovid 8x20, marca de tradiţie şi-a lărgit sortimentul de optică sportivă. Puterea de mărire 8x precum şi dimensiunile extrem de compacte de numai 10.5x35mm în combinaţie cu prelucrarea de înaltă calitate în design elegant fac din Leica Monovid 8x20 însoţitorul ideal. Pentru observarea păsărilor şi insectelor, vânătoare şi alte activităţi outdoor precum şi pentru evenimente culturale şi sportive.

Stratul AquaDuraTM conceput de Leica de pe suprafaţa exterioară a monoclului Leica Monovid 8x20 respinge picăturile de apă de pe optică. Chiar şi atunci când plouă este asigurată o vizualizare bună. Monovid poate fi utilizat optim chiar şi în condiţii de vreme proastă sau umiditate ridicată. În plus lentilele pot fi curăţate mai uşor şi mai rapid datorită acestui strat protector.

Cu lentila de apropiere inclusă în livrare este posibilă observarea detaliilor celor mai fine structuri începând de la o distanţă de 25 cm. Astfel are loc aşa numitul "efect macro".
Chiar şi insectele timide pot fi observate astfel de la o distanţă sigură. 

Integrarea componentelor optice într-o carcasă de aluminiu solidă umplută cu gaz inert garantează cea mai ridicată precizie optică şi longevitate. Carcasa uşoară şi rezistentă la o presiune a apei de până la 5 m adâncime protejează instrumentul chiar şi la utilizarea în condiţii de vreme extremă. 

  • optică excepţională
  • efect macro cu lentila de apropiere
  • înveliş AquaDuraTM rezistent la apă şi murdărie
  • etanş până la o adâncime de 5m

Livrarea include şi un etui din piele cu o curea de mână de înaltă calitate.

Monovid 8 x 20 Red Edition 
Indiferent dacă îl folosiţi la operă, evenimente culturale, concerte, evenimente sportive sau ca şi însoţitor în călătorii - noul Leica Monovid 8x20 Red Edition este o bijuterie. Detaliile tehnice corespund modelului Monovid 8x20 de culoare neagră.

Recenzii

Scrie o recenzie

Monocular Leica Monovid 8x20 editie rosie

Monocular Leica Monovid 8x20 editie rosie

Pentru observarea păsărilor şi insectelor, vânătoare şi alte activităţi outdoor precum şi pentru evenimente culturale şi sportive.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania