Telescoape terestre

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop terestru Omegon 20-60x80mm Mareste

Telescop terestru Omegon 20-60x80mm

13765

Omegon

Produs nou

Instrumentul Omegon 20-60x80mm ofera posibilitatea unor observatii in natura impresionante.

Mai multe detalii

În 4-8 zile

1 670,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv80mm
Înălţime185 mm
Greutate1660g
Acoperire antireflexMultiplă
Putere de mărire20x-60x
Pupilă de ieşire4,0 (4,0 la 20x/ 1,3 la 60x)
Material sticlăSticlă standard
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Câmp vizual la 1.000 m35m (35 la 20x)
Limita de focalizare în apropiere8m
Culoarenegru
Tip constructivVizualizare înclinată
Ocular cu zoom inclusda
Filet de fixare pe trepiedda
Parasolarda
Inele de prindere rotativăda
Postură vizualizareInclinată

Informatii

Instrumentul Omegon 20-60x80mm ofera posibilitatea unor observatii in natura impresionante. Indiferent daca observati animale, vapoare in departare sau peisajul montan - instrumentul terestru Omegon este potrivit pentru orice aplicatie.

Disponibil intr-un designnegru si elegant, instrumentul ofera un aspect exterior deosebit. Dar si interiorul acestui instrument impresioneaza. Cu un ocular cu zoom fix este posibila utilizarea unor puteri de marire de la 20- la 60- de ori. La puteri mici de marire este posibila gasirea mai usoara a obiectelor avand disponibil un camp vizual mare. Odata identificat obiectul cautat puterea de marire poate fi ridicata. In cazul obiectelor ceresti care se afla la distante foarte mari modificarea puterii de marire necesita o modificare minima a focalizarii. Privirea prin ocular este confortabila, datorita unei distante de privire de 18mm se poate observa prin instrument si cu ochelari. Cupele de cauciuc protejeaza ochiul de lumina nedorita fiind de asemenea si pliabile.

Instrumentul datorita unui inel de prindere integrat se poate roti cu 360°. Astfel se ofera intotdeauna o pozitie ideala pentru observatii. Prin intermediul filetului standard 1/4", instrumentul Omegon 20-60x80 se poate fixa pe orice trepied foto. Un parasolar protejeaza optica de lumina nedorita si reflexii. Aceasta poate fi foarte simplu scoasa in afara pana la o distanta de aproximativ 60mm. Calitatea buna a prelucrarii si umplerea cu azot a instrumentului impiedica patrunderea apei in interior precum si aburirea opticii in orice conditii. Obiectivul cu 2 lentile, prismele si lentilele ocularului au o acoperire antireflex multipla oferind o imagine cu contrast mare si o transmisie ridicata.

Fotografierea prin acest instrument terestru este posibila de asemenea fara probleme. Luati jos cupa de cauciuc de pe ocular iar in spatele acesteia veti gasi un filet T2. Tot ce mai aveti nevoie acuma este un aparat si un inel T2 potrivit.

Instrumentul terestru este livrat intr-o geanta de transport captusita, practica si usoara. Prin deschizaturi separate pentru obiectiv si trepied, instrumentul Omegon poate fi folosit pentru observatii inclusiv din geanta.

Avantajele pe scurt:

  • Diametru obiectiv 80mm

  • Putere de marire 20-60x

  • Prisme BaK-4

  • Distanta de focalizare incepand de la 8m

  • Impermeabil si umplut cu azot

  • Greutate numai 1,7 kg


Continut la livrare:

  • Instrument terestru 80mm

  • Ocular Zoom- 8-24mm

  • Geanta de transport

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop terestru Omegon 20-60x80mm

Telescop terestru Omegon 20-60x80mm

Instrumentul Omegon 20-60x80mm ofera posibilitatea unor observatii in natura impresionante.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania