Telescoape terestre

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop terestru Seben Razor 20-60x60 Mareste

Telescop terestru Seben Razor 20-60x60

1895

Seben

Produs nou

Luneta terestră Seben Razor II permite iubitorilor de natură, ornitologilor, vânătorilor și celor care practică tirul sportivobservații plăcute, comode și ușoare timp de multe ore.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

311,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv60 mm
Greutate1200g
Putere de mărire20x-60x
Material sticlăSticlă standard
Lungime560mm
Tip constructivVizualizare înclinată
Ocular cu zoom inclusda
Postură vizualizareInclinată

Informatii

Luneta terestră Seben Razor II cu un echipament standard complet nou permite iubitorilor de natură, ornitologilor, vânătorilor și celor care practică tirul sportiv, datorită vizualizării în unghi oblic, observații plăcute, comode și ușoare timp de multe ore.

Sistemul de vizualizare în unghi oblic se poate roti suplimentar în 8 trepte gradate la 360 de grade, astfel încât observațiile să poate fi făcute fără efort în orice situație.

Datorită intervalului zoom variabil enorm (putere de mărire continuu variabilă de la 20x la 60x) luneta terestră Seben Razor II este potrivită pentru aproape orice fel de observație. Acest instrument de observație multifuncțional poate fi deci utilizat pentru nenumărate aplicații, atât pentru observațiile terestre cât și pentru cele astronomice.

Instrumentul garantează, datorită posibilității enorme de mărire în special la distanțe foarte mari, observații de calitate, cu detalii precise. Vânătorii, ornitologii și cei care fac observații în natură aleg simplu puterea de mărire potrivită în funcție de distanța obiectului și tipul de observație.

Fiind vorba de un instrument recunoscut, raportul preț/performanță este uimitor de avantajos. De remarcat este mecanica extrem de bine lucrată și testată în combinație cu sistemul de lentile cu acoperire antireflex multiplă.

Inelele pentru focalizare și zoom cu rile practice pentru aderență sunt bineînțeles special acoperite cu armătură din cauciuc și asigură o priză fermă. Datorită dimensiunilor mari utilizarea se poate face și cu mănuși!

Lentila frontală este protejată cu un capac de umezeală, praf și murdărie. Parasolarul frontal integrat poate fi îndepărtat pentru curățarea mai ușoară a ocularului.

Caracteristicile speciale ale lunetei terestre Seben Razor II:

  • vizualizare în unghi oblic
  • pupilă de ieșire: 3-1 mm
  • factor de întunecare: 34-60 
  • optică cu acoperire antireflex – capac de protecție împotriva prafului

În plus primiți următoarele accesorii fără niciun cost suplimentar:

  • trepied de masă cu înălțimede 28 cm
  • geantă de transport Cordura cu curea și separator integrat

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop terestru Seben Razor 20-60x60

Telescop terestru Seben Razor 20-60x60

Luneta terestră Seben Razor II permite iubitorilor de natură, ornitologilor, vânătorilor și celor care practică tirul sportivobservații plăcute, comode și ușoare timp de multe ore.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania