Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Unistellar N 114/450 eVscope

63955

Unistellar

Produs nou

Unistellar eVscope este o combinație ingenioasă a unui telescop tradițional GoTo cu tehnologia de ultimă generație.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 139 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 139 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 139,00 lei.


13 910,52 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv114 mm
TipNewton
Greutate9 kg
Distanța focală400mm
Raport focalf/4
MonturaAzimutală
Putere de separație1
Control GoToDa
Culoareargintiu
Procedura de aliniereAutomat
Durata de viata baterie10 h
Material trepiedaluminiu
MotorizareDa
WiFida

Informatii

Lumina slabă de la galaxii și nebuloase îndepărtate este colectată de telescop, preluată de un senzor extrem de sensibil și, folosind un ecran modern OLED, proiectat prin ocular. Combină avantajele controlului telescopului asistat de computer și îmbunătățirea imaginii cu observarea clasică.

Inteligent și ușor de utilizat

Pur și simplu porniți, selectați obiectul de observat din aplicație și sunteți gata să porniți. Nu este necesară alinierea polară complicată sau cunoașterea prealabilă a cerului nocturn. EVscope se ghidează automat cu ajutorul unei busole interne, accelerometru și plate solving. Controlul eVscope este wireless și intuitiv prin intermediul unui smartphone sau tabletă, folosind aplicația Unistellar (Android/iOS). Bateria încorporată durează o noapte întreagă, până la 10 ore. Evitați cablurile incurcate și baterii externe.

Detectarea autonomă a câmpului

Acest lucru depăseste sistemul GoTo convențional! Datorită procesului sofisticat de plate solving, acesta poate analiza stelele din câmpul vizual în câteva secunde, si să calculeze alinierea curentă a telescopului. Așadar, la apăsarea unui buton fiecare obiect este extrem de precis localizat și urmărit pe cerul nopții.

Tehnologie de îmbunătățire a imaginii

Cu telescoapele convenționale, obiectele slabe cum ar fi nebuloasele și galaxiile sunt abia recunoscute ca pete slabe de lumină. Cu ajutorul eVscope puteți pur și simplu să activați live stacking. Astfel telescopul arată nu numai imaginea dintr-un moment, ci colectează lumină pe perioade mai lungi de timp. După doar câteva secunde, veți vedea obiectul dvs. ca prin niciun alt telescop de această dimensiune. Puteți viziona live în timp ce imaginea devine mai intensă și mai distinctă pe parcursul a câteva minute. Culorile și structurile obiectului observat devin clar recunoscute.

Optică robustă

Telescopul newtonian cu apertură de 114 mm și distanță focală de 450 mm are un raport focal rapid f/4. Deci, o imagine deosebit de luminoasă ajunge pe senzor. Oglinda primară parabolică creează o imagine fără aberații sferice și cromatice. Mască Bahtinov integrată în capacul anti praf face focalizarea o joacă de copii. Chiar și fără experiență și cunoștințe prealabile, obțineți o imagine clară în doar câțiva pași simpli. EVscope include un senzor Sony IMX224 în locul unei oglinzi secundare. Acest cip CMOS este utilizat și în multe camere astro extrem de sensibile datorită zgomotului foarte redus. Imaginea captată de senzor este procesată de eVscope și prezentată într-un ocular. Este folosit un ecran OLED cu un contrast extrem de ridicat. Experiența este foarte similară cu o observație clasică, cum ar fi cu un telescop pur optic! Desigur, obiectul observat este afișat și pe smartphone sau tabletă.

Parteneriat SETI

În cooperare cu SETI, puteți contribui la descoperirile științifice și să faceti parte dintr-o rețea globală de telescoape eVscope. Imaginile oferite de eVscopes îi ajută pe oamenii de știință să exploreze supernovele, cometele și asteroizii.

Greutatea mică și asamblarea simplă fac din eVscope o platformă mobilă perfectă de observare. Pur și simplu duceți eVscope-ul cu dumneavoastră într-un rucsac într-o locație fără poluare luminoasă și poate fi montat în doar câteva minute.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Unistellar N 114/450 eVscope

Telescop Unistellar N 114/450 eVscope

Unistellar eVscope este o combinație ingenioasă a unui telescop tradițional GoTo cu tehnologia de ultimă generație.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania