Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Set OPTICON ScienceMaster

OPT-37-001344

Opticon

Produs nou

Experimentați, descoperiți, admirați! Instrument educativ recomandat de specialiști ce conține 25 de elemente.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 2,00 lei.


270,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv45 mm
TipRefractor acromat
Distanța focală600 mm
Raport focalf/13,3
MonturaAzimutală
Tip focuser0,98"
OculareHuygens10mm, Huygens 5mm
Putere de mărire utilă maximă90x
Putere de mărire150x, 450x, 900x
Control GoToNu
Tip constructivMonocular
Iluminatda
Sursă de curentBaterie (2 x AA)
Material trepiedaluminiu
oglinda diagonala90°

Informatii

Setul stârnește curiozitatea despre lume, dezvoltă imaginația, învață și distrează - în sfârșit setul original ScienceMaster din Polonia! Vă prezentăm un set de două instrumente optice datorită cărora tânărul om de știință va efectua sute de observații și experimente educative. Calitatea lentilelor garantează imagini luminoase, clare și contrastante ale lumii la scara micro și macro. Dispozitivele Opticon ScienceMaster aduc lumea mai aproape - de la stele, comete, planete și cratere de pe Lună până la formele celulelor vegetale și ale structurilor insectelor.

Telescopul oferă o mărire maximă de 90x cu care puteți observa nu numai spațiul, ci și natura și peisajul (păsări, avioane, clădiri îndepărtate). Veți vedea creaturi microscopice, celulele pielii, foi de ceapă, tentacule de furnici, alge, mușchi de pădure și multe altele! Datorită sistemului dublu de iluminare (lumină naturală și o lampă specială), microscopul poate fi folosit și seara în condiții dificile de iluminare.

Setul este un echipament excelent pentru începători și tineri exploratori. O idee excelentă de cadou pentru tânăr un om de știință sub formă de jucărie educativă de înaltă calitate ce va fi în același timp și distractivă.

În cutie veți găsi probe de microscop gata pregătite, care pot fi vizualizate imediat, precum și materiale pentru prepararea unora noi - lamele pentru microscop, instrumente pentru lucrul cu precizie și flacoane de reactiv. Acest cadou perfect nu va deveni plictisitor în curând!

Fiecare set ScienceMaster include de asemenea: hărți sky, softuri speciale, ghiduri practice și documentar DVD HD și o carte minunată, bogat ilustrată „Trail of the Stars”, scrisă de experți într-un mod accesibil. Veți primi și o galerie tridimensională exclusivă și ochelari 3D.

Setul ScienceMaster este fabricat din materiale ușoare, testate și sigure.

Setul include:

Spatulă
Pipetă
Bisturiu
Pensetă
5 preparate gata pentru vizualizare
Reflector 90°
2 pahare telescopice înlocuibile într-o cutie
3 flacoane de reactiv
3 flacoane de preparare
3 diapozitive
3 acoperitoare
Capac

Recenzii

Scrie o recenzie

Set OPTICON ScienceMaster

Set OPTICON ScienceMaster

Experimentați, descoperiți, admirați! Instrument educativ recomandat de specialiști ce conține 25 de elemente.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania