Telescop Lunt Solar Systems solar Lunt ST 60/50...

Telescop Lunt Solar Systems solar Lunt ST 60/50 LS60T Ha DS60 B1200 FT PT OTA - Dezactivat

32990
Indisponibil
31.100,00 lei
cu TVA

Acest telescop solar complet este un acromat de înaltă calitate, cu o lentilă frontală care reduce lumina parazită la jumătate din cât reduce un acromat normal.


>Câștigă 311 puncte/311,00 lei Câștigă 311 puncte/311,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 311 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 311,00 lei.
 

Optica Lunt Solar Systems H-alpha:

Acest telescop solar complet este un acromat de înaltă calitate, cu o lentilă frontală care reduce lumina parazită la jumătate din cât reduce un acromat normal. Acest lucru elimină efectul posibil de coma, astigmatismul, deviaţiile de centrare şi împreună cu lentilele de colimare potrivite, rezultă un telescop solar sferic cu câmp vizual plan corectat. Imaginea este optimizată pentru o claritate maximă în zona roşie a spectrului. Sistemul optic funcţionează fără vignetare (fără obstrucţie centrală) şi este potrivit atât pentru suprafeţele solare cât şi pentru protuberanţe. Tubul este din metal şi vopsit în alb. 

Filtrarea se face printr-un sistem etalon: 2 plăci planparalele din material transparent, de exemplu sticlă de cuarţ, cu o suprafaţă reflectorizantă. Un asemenea sistem prezintă, în funcţie de frecvenţă, o transmisie maximă, respectiv o pierdere minimă. Filtrul etalon Lunt Solar System izolează o anumită lungime de undă a spectrului solar, linia H-alphaSistemul etalon intern cu focalizare fină permite observaţii cu o lăţime de bandă mai mare de 0,7 angstrom. Cu un filtru etalon suplimentar doublestack, care se poate înfileta în faţa lentilei frontale a telescopului, se obţine o lăţime de bandă mai mică de 0,5 angstrom.

Diametru obiectiv
60 mm
Tip
Refractor Solar
Distanța focală
500 mm
Raport focal
f/8,3
Montura
fără montură
Tip focuser
2"
Capacitate de colectare a luminii
70
Putere de separație
1,92”
Putere de mărire utilă maximă
120x
Control GoTo
Nu
Alte accesorii
Inele de prindere
filtru de blocare
B1200
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.