Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop computerizat Borg 107FL f3.9 PLUS cu EQ6-R si EAGLE

TBORG10739EQ6R

BORG

Produs nou

Borg 107FL f3.9 PLUS cu montura EQ6-R și EAGLE este telescopul refractor computerizat perfect pentru astrofotografie: datorită sistemului EAGLE îl puteți controla de la distanță prin WiFi de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau computer).

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 459 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 459 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 459,00 lei.


45 940,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv107mm
TipRefractor apocromat
Distanța focală417mm
Raport focalf/3,9
MonturaEcuatorială
Tip focuserESATTO 3"
Putere de separație1,08”
Magnitudinea limită13,8 mag
Putere de mărire utilă maximă214x
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Număr lentile6
Control GoToDa
Sursă de curent12 V
Scală axă polarăda
Cercuri gradateda
Prindere pentru șină prismaticăda
Corecție PECda
Actualizabil prin internetda
Tavă accesoriida
Lunetă polarăda
Material trepiedoțel
FIlet pentru conectare camerăM57
WiFida

Informatii

Optica cu fluorit de înaltă calitate este corectată pentru cei mai mari senzori, de asemenea mai mari decât cei FullFrame. Telescopul refractor computerizat Borg 107FL f3.9 PLUS cu montura EQ6-R și EAGLE utilizează montura computerizată SkyWatcher EQ6-R. Telescopul computerizat Borg 107FL f3.9 PLUS cu EQ6-R și EAGLE oferă puterea și calitatea generate de refractorul apocromat cu diametrul de 107 mm, combinat cu montura SkyWatcher EQ6-R. Totul într-un produs fără compromisuri, dar portabil.

Refractor Borg 107 mm f/3.9 FL Flatfield APO

Acest minunat refractor apocromat cu optică fluorit oferă un raport focal f3.9 incredibil și are un câmp plat foarte mare de 55 mm pentru a permite utilizarea camerelor echipate și cu senzori chiar mai mari decât full frame. Tubul din carbon face ca Borg 107FL f3.9 cu ESATTO 3" să fie unul dintre cele mai compacte și ușoare refractoare apocromate de 107 mm de pe piață și foarte ușor de transportat!

Refractorul apocromat Borg 107FL f3.9 vine cu un focalizator ESATTO de 3" care oferă capacitate mare de încărcare, precizie mare de focalizare fără backlash: acesta este focalizatorul perfect pentru astrofotografie! Focalizatorul are un rotator manual cu filet M57 pentru conectarea camerelor prin adăugarea adaptorului fotografic.

Optica specială Borg 107FL 3.9: Majoritatea lentilelor de înaltă calitate conțin astăzi fluorit, precum binecunoscutul FPL53 Ohara, Japonia.

Fluorsparul artificial, cunoscut și sub numele de fluorit, este considerat a fi chiar mai bun. Acesta nu este sticlă, ci un cristal de CaF₂, adică fluorură de calciu. Acest material are o dispersie foarte scăzută pe aproape întregul spectru vizual, cu greu abateri în albastru și o transparență ridicată. Cu o contra-sticlă adecvată, se obține deja un proces de corecție apocromatică cu lentile cu două elemente, iar un sistem Petzval precum cel al Borg Fluorite Apo 107FL F/3.9 constă în principal din lentile cu două elemente.

Atunci de ce se folosește atât de rar fluoritul? Destul de simplu: este scump și nu este atât de ușor de prelucrat. Doar câteva companii se pot ocupa de acest material și pot exploata posibilitățile pe care le oferă. Borg este unul dintre acestea! Rezultatul este o optică foarte rapidă, extrem de detaliată, cu transparență ridicată - un telescop perfect pentru fotografii deepsky, dar și un instrument minunat pentru observații vizuale.

Setul conține:

- telescop apocromat fluorit Borg 107FL f3.9 cu ESATTO 3"

- placă tip Losmandy 240mm PLUS

- unitate de control EAGLE3 pentru a controla de la distanță întregul telescop cu WiFi de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau computer)

- luneta CompactGuide de 60 mm cu inele de ghidaj PLUS de 80 mm

- cablu de alimentare compatibil Eagle pentru monturi SkyWatcher EQ6-R - 115cm 8A

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop computerizat Borg 107FL f3.9 PLUS cu EQ6-R si EAGLE

Telescop computerizat Borg 107FL f3.9 PLUS cu EQ6-R si EAGLE

Borg 107FL f3.9 PLUS cu montura EQ6-R și EAGLE este telescopul refractor computerizat perfect pentru astrofotografie: datorită sistemului EAGLE îl puteți controla de la distanță prin WiFi de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau computer).

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania