Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Astro Fi 90 Refractor Celestron

22201

Celestron

Produs nou

Astro Fi 90 este un telescop computerizat, perfect pentru observații terestre și astronomice când este nevoie de portabilitate.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 26,00 lei.


2 600,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv90 mm
TipRefractor acromat
Greutate6.44 kg
Distanța focală910 mm
Raport focalf/10.1
Oculare25mm, 10mm
Magnitudinea limită12,3 mag
Putere de mărire utilă maximă213x
Acoperire antireflexcompletă
Procedura de aliniereSkyAlign, Aliniere pe 3 stele, Aliniere la Sistemul Solar
Tavă accesoriida
Material trepiedaluminiu
Lungime tub945 mm

Informatii

Astro Fi oferă imagini luminoase ale craterelor de pe Lună, inelele lui Saturn, Marea Pată Roșie de pe Jupiter, Nebuloasa Orion, Roiul din Hercule și multe altele. În plus, prisma diagonală oferă o imagine corectă pentru a fi folosită ca instrument de observare în timpul zilei.

Montarea telescopului este ușoară și vă va face să observați în cel mai scurt timp. Chiar și la prima ieșire, puteți asambla telescopul, accesoriile acestuia și puteți descărca aplicația SkyPortal în doar câteva minute. Picioarele reglabile ale trepiedului vă permit să personalizați înălțimea telescopului după bunul plac. Setul cântărește doar 6,8 kilograme, ceea ce îl face perfect pentru transportul în orice locație.

Pentru mai multă ergonomie, capacul obiectivului Astro Fi are o funcție dublă ca adaptor pentru smartphone. Poziționați smartphone-ul în interiorul adaptorului și apoi fixați-l peste ocularul Astro Fi pentru a captura imagini și videoclipuri cu toate descoperirile dvs.

Seria de telescoape Astro Fi ofera telescoape pentru incepatori cu aceeasi electronica avansata ca si telescoapele mai mari de la Celestron. Controlul se face prin tableta sau smartphone - motiv pentru care nu este inclusa o cutie de control manual.

Telescop computerizat alt-azimutal

Observați cerul cu telescopul computerizat alt-azimut. Acest design simplu permite telescopului să se deplaseze în toate direcțiile. Montura azimutala cu un singur brat este destinata telescoapelor mai mici. Este usor de transportat si de montat rapid pentru utilizare. Atasati telescopul la bratul monturii prin sina prismatica si sunteti gata de observatii. Dupa observatii, puteti utiliza manerul pentru a separa optica de montura astfel ca o puteti transporta in mod convenabil si in siguranta.

Deoarece clema este standardizata pentru sina prismatica, puteti folosi cu o varietate de telescoape.

WiFi integrat și aplicația SkyPortal de la Celestron

Controlează-ți telescopul folosind dispozitivul inteligent. Seria Astro Fi emite propria conexiune wireless la aplicația SkyPortal de la Celestron pentru a oferi observații ușoare de la distanță. Aplicația SkyPortal de la Celestron înlocuiește controlul tradițional manual al telescopului pentru o experiență 100% wireless. Scanați cerul pentru un obiect pe care doriți să-l vizualizați, atingeți obiectul din SkyPortal și urmăriți telescopul Astro Fi care se rotește automat asupra obiectului. În timp ce observă, SkyPortal oferă informații despre obiect; nu a fost niciodată mai distractiv să explorezi universul!

NOTĂ: Datorită cantității de informații oferite de SkyPortal, vă recomandăm să descărcați aplicația înainte de a ieși să observați.

Tehnologie SkyAlign

Pregătirea pentru observații este rapidă și ușoară datorită tehnologiei SkyAlign, brevetată de Celestron. Centrați trei obiecte luminoase din ocular, iar telescopul calculează poziția acestuia. Puteți chiar genera un Sky Tour cu toate cele mai bune obiecte cerești pe care să le vizualizați în funcție de ora și locația exactă.

Accesorii incluse

Astro Fi 90 vine cu două oculare (25mm și 10mm), o diagonală, un adaptor integrat pentru smartphone și un căutător cu punct roșu. Cele două oculare oferă măriri diferite pentru a vizualiza obiectul dorit. Diagonala  oferă o imagine la un unghi de vizualizare mai confortabil atunci când priviți spre cer. Căutătoul cu punct roșu vă va ajuta să centrați rapid un obiect în ocular pentru o observare mai ușoară.

Lens Cap / Smartphone Adapter 

Fotografiați obiecte ceresti sau terestre cu acest adaptor smartphone! Capacul obiectivului Astro Fi are un adaptor de smartphone integrat pentru a surprinde imagini extraordinare ale Lunii, planetelor și obiectelor terestre, cum ar fi păsări și animale sălbatice. Cu cadrul său ușor și rigid, acest accesoriu vă permite să conectați orice smartphone la orice ocular al telescopului cu un diametru exterior de 45 mm sau mai mic. Acest adaptor pentru smartphone se instalează cu ușurință deasupra unui ocular, în timp ce cablurile țin telefonul în siguranță în poziție, astfel încât să puteți captura fotografii sau video. În timp ce marea majoritate a smartphone-urilor pot fi utilizate cu carcasă, este posibil să fie necesară îndepărtarea unor carcase de telefon foarte mari și / sau voluminoase (cum ar fi carcase de tip folio) pentru ca telefonul să se potrivească în adaptor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Astro Fi 90 Refractor Celestron

Telescop Astro Fi 90 Refractor Celestron

Astro Fi 90 este un telescop computerizat, perfect pentru observații terestre și astronomice când este nevoie de portabilitate.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania