Telescop Omegon Cassegrain Pro CC 203/2436 CEM40
Telescop Omegon Cassegrain Pro CC 203/2436 CEM40
Telescop Omegon Cassegrain Pro CC 203/2436 CEM40
Telescop Omegon Cassegrain Pro CC...
Telescop Omegon Cassegrain Pro CC...
Telescop Omegon Cassegrain Pro CC...

Telescop Omegon Cassegrain Pro CC 203/2436 CEM40

71261
In 7-14 zile
16.700,00 lei
cu TVA

Astrofotografii minunate cu un telescop profesional.

>Câștigă 167 puncte/167,00 lei Câștigă 167 puncte/167,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 167 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 167,00 lei.
 

Acest telescop Cassegrain a fost creat pentru a capta fotografii astronomice mai bune și mai frumoase. Imaginile au mai mult contrast și un câmp vizual mai clar până la margine. Nu este o surpriză faptul că astronomii profesioniști folosesc aproape exclusiv acest design de telescop. Acum această tehnologie este accesibilă și pentru amatori.

Avantajele dintr-o privire:

    Oglindă primară cu 94% reflectivitate pentru imagini mai luminoase decât cu un telescop standard.
    8 deflectoare pentru mai mult contrast și imagini mai clare.
    Oglindă din cuarț: imagini mai bune în timp ce telescopul se răcește. Focalizarea rămâne stabilă chiar și într-o seară lungă de fotografie.
    Focalizator Crayford cu adaptoare de 2” și 1,25”: fără efect de ”mirror shift” și back focus mai mare. Pentru astrofotografie: atașați pur și simplu camera SLR utilizând conectoarele de extensie de 50 mm și 25 mm furnizate.
    Iluminare completă cu senzori APS-C sau senzori cu un diametru de până la 30 mm.

Cui este potrivit acest telescop?

Un telescop Cassegrain este un sistem pentru astrofotografii mai bune de care vă puteți mândri. Multe modele de telescoape ar trebui să facă totul, de la fotografii la observații vizuale. Dar acest lucru nu este pe deplin corect: toată lumea știe că nu există un expert în toate. Din acest motiv, acest telescop a fost creat special având în vedere astrofotografiile. Nu dorim un telescop mediu pentru fotografii medii, ci un instrument capabil pentru astrofotografie. Pentru aceasta este perfect - va produce imagini de primă clasă pentru dvs.

Iluminare completă pentru majoritatea senzorilor

Telescopul Omegon Cassegrain este un maestru fotograf al cerului nocturn. Atașați camere cu senzori cu diametru de până la 30 mm și beneficiați de iluminare fără vignetare.

De ce un Cassegrain este mai bun decât un telescop Schmidt-Cassegrain?

Oglinda primară a telescopului Omegon Cassegrain este parabolică, iar oglinda secundară are o formă hiperbolică. Aceasta înseamnă mai puține aberații: zona imaginii este mai plană, există mai puțină coma și claritatea câmpului este considerabil mai mare. Pentru dvs. asta înseamnă: veți face fotografii cu imagini ale stelelor semnificativ mai bune și cu detalii vizibile fine. În ansamblu, fotografiile dvs. vor părea fascinante.

Mai bun decât un telescop SC:

    Imagini mai clare
   Nu există lentile în calea optică și prin urmare nu este necesar un filtru cu infraroșu pentru fotografia planetară
    Câmp de imagine mai mare utilizabil pentru astrofotografie cu mai puține aberații optice
    Obstrucție minimă, oferindu-vă mai mult contrast
    Fără aberație cromatică

Timpi de răcire mai rapizi

Trebuie să instalați telescopul și apoi să așteptați o eternitate răcirea oglinzii? Nu trebuie să fie așa. Oglinda primară parabolică din cuarț își schimbă cu greu dimensiunea în timpul răcirii și este considerabil mai stabilă decât Pyrex. Avantajul pentru dvs: o imagine clară chiar din primul minut.

Oglindă primară din cuarț cu reflexie de 94%

Acoperire cu reflectivitate de 94%: deoarece fiecare punct procentual contează în ceea ce privește imaginile mai luminoase cu mai mult contrast. Această oglindă este un concurent puternic, deoarece oferă o reflectivitate cu 6% mai mare decât varianța standard încorporată în majoritatea telescoapelor.

Focalizator Crayford

Atașați orice accesoriu la telescop și nu vă faceți griji cu privire la focalizare. Cu majoritatea camerelor, nu este nici o problemă să obțineți imagini clare; motivul pentru aceasta este un back focus mai mare. De asemenea, puteți utiliza un reducător sau chiar un binoviewer.

8 deflectoare

Cele 8 deflectoare asigură mai mult contrast pentru imagini mai clare, în care puteți vedea mai multe detalii.

Fără efect de ”mirror shift”

Jocul de a nimeri setările a fost foarte distractiv, dar ca fotograf care surprinde nebuloase planetare nu este un joc atât de grozav. Deoarece spre deosebire de un telescop SC, acest Cassegrain are o oglindă primară parabolică fixă, obiectul nu se deplasează în ocular, rămâne fix.

Ce obiecte puteți fotografia?

Omegon Cassegrain este un maestru pentru toate obiectele compacte din sistemul solar sau din spațiul interstelar. Chiar și nebuloasele mici pot fi fotografiate cu distanța focală mare. Acest lucru face ca acest telescop să fie deosebit de bun pentru:

  •     cratere lunare
  •     planete
  •     grupuri îndepărtate de galaxii - nebuloase planetare
  •     roiuri globulare

Tehnologia GoTo dispune de un controler Go2Nova 8407+ cu încălzitor integrat pentru afișajul său mare, o bază de date de 212.000 obiecte, GPS cu 32 de canale integrat și port de ghidaj automată ST-4.

O altă caracteristică extraordinară în afară de balansul central este sistemul ultra-silențios de acționare a motorului pas cu pas cu consum redus de energie. Ambele modele ale CEM40 sunt precise, versiunea CEM40-EC oferind precizie <0,25 secunde de arc cu encoderul său de înaltă rezoluție și corecția sa de eroare periodică (RPEC).

CEM40 este o montură extrem de versatilă și avansată.

Diametru obiectiv
203 mm
Tip
Reflector Cassegrain
Distanța focală
2436 mm
Raport focal
f/12
Montura
Ecuatorială
Tip focuser
Crayford 2” cu microfocalizator
Capacitate de colectare a luminii
841
Putere de separație
0,6”
Magnitudinea limită
14,7 mag
Putere de mărire utilă maximă
400x
Control GoTo
Da
Greutate tub
8,1 kg
Lungime tub
640 mm
Diametru tub (mm)
230 mm
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.