Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Omegon 90/500 OTA

43767

Omegon

Produs nou

Telescopul Omegon de 90mm este cel mai potrivit pentru observațiile de camp larg în ansamblu sau pentru ghidajul către stelele slabe in stralucire.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 12,00 lei.


1 295,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv90 mm
TipRefractor acromat
Distanța focală500 mm
Raport focalf/5,5
Monturafără montură
Tip focuserCrayford 2”
Capacitate de colectare a luminii165
Putere de separație1,15”
Magnitudinea limită12,2 mag
Putere de mărire utilă maximă180x
Diametru conexiune2"
Control GoToNu
Geantă de protecţieda
Alte accesoriiinele de pindere, geanta de transport
Greutate tub2,2 kg

Informatii

Lunetă de ghidaj Omegon 90mm - un singur telescop pentru călătorii și ghidaj

Unde lunetele mici de ghidaj dau greș sau unde pur și simplu nu se observă nici o stea luminoasă, acolo se vor dovedi capacitățile refractorului Omegon de 90mm – însă acest telescop vă oferă și mai multe…

Pentru natură și cer: acromat cu deschidere de 90mm

Cu o distanță focală de numai 500 mm acest telescop refractor acromat este foarte compact. Astfel îl puteți folosi nu numai ca un telescop cu ghidaj, ci și în vacanță ca și telescop de călătorie pentru observațiile de câmp larg. Prin sistemul interior de diafragme cu o acoperire anti-reflex multiplă, reflexiile sunt reduse. Observați cu ocularul de 2” cu mărire mică și veți trăi o experiență fantastică pe cer și în natură. Cu o mărire de până la 180x la acest telescop, chiar veți putea ”intra în detalii”.

Refractorul ca și lunetă de ghidaj

Acromatul de 90/500mm vine împreună cu o clemă inelară dublă și cu o șină prismatică adaptată - astfel veți putea fixa acest refractor pe orice montură cu ajutorul clemelor GP. Alegeți de exemplu pentru astrofotografie un sistem de prindere dublu și o montură Guidescope – deja aveți totul pregătit pentru astrofotografie. O altă posibilitate ar fi să fixați luneta de ghidaj cu ajutorul inelelor de ghidaj.

Focuser Crayford

Acest refractor de 90mm are un focuser Crayford de 2” care asigură o focalizare simplă și delicată asupra obiectelor dorite. Folosiți ocularul de 2” pentru observațiile de câmp larg sau folosiți un adaptor de reducție 1,25” la oricare ocular de 1,25”.

Tub stabil din metal

Refractorul de 90mm are un tub robust din metal și un parasolar ajustabil. Nu numai că arată de calitate, dar în același timp oferă și protecție opticii.

Avantajele pe scurt

  • Refractor acromat cu deschidere de 90mm
  • Potrivit ca și telescop de ghidaj sau pentru călătorii
  • Pachet complet: cu inele de ghidaj

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Omegon 90/500 OTA

Telescop Omegon 90/500 OTA

Telescopul Omegon de 90mm este cel mai potrivit pentru observațiile de camp larg în ansamblu sau pentru ghidajul către stelele slabe in stralucire.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania