Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Coronado ST 40/400 PST Personal Solar 0.5A OTA

10314

Coronado

Produs nouModelul PST este cea mai nouă inovaţie de la Coronado. Acest "mic" telescop este un pas înainte spre atingerea obiectivului de a face posibile observaţile solare de înaltă calitate pentru toată lumea.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 74 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 74 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 74,00 lei.


7 400,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv40 mm
TipRefractor Solar
Greutate2 kg
Distanța focală400mm
Raport focalf/10
Monturafără montură
Tip focuserIntern 1,25"
OculareMA20mm
Capacitate de colectare a luminii30
Putere de separație2.88"
Putere de mărire utilă maximă80x
Control GoToNu
Conexiune spre ocular1.25"
Lăţime de bandă0,5
Greutate tub1,6

Informatii

Optica Coronado ST 40/400 PST:

Modelul PST este cea mai nouă inovaţie de la Coronado. Acest "mic" telescop este un pas înainte spre atingerea obiectivului de a face posibile observaţile solare de înaltă calitate pentru toată lumea. Telescoapele H-alfa cu o lungime de undă sub 1 Angstrom au fost până acum greu accesibile pentru amatori. Acum cu PST, există un asemenea sistem, care este termic stabil şi care nu necesită un raport focal mic.
Acest telescop complet H-Alpha nu poate fi folosit pentru observaţiile pe timp de noapte datorită faptului că, din motive de siguranţă, componentele filtrului nu pot fi îndepărtate. Siguranţa este pe primul loc, iar Coronado garantează îndepărtarea corectă a tuturor radiaţiilor solare periculoase cum ar fi ultravioletele sau infraroşiile, înainte ca lumina rămasă să ajungă în ocular. Modelul PST foloseşte aceeaşi tehnologie ca şi seria SolarMax, cu unele trăsături speciale care îi permit să ofere un preţ foarte avantajos. Cu ajutorul telescopului PST, puteţi observa proeminenţe, filamente, pete solare şi multe alte detalii ale suprafeţei solare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Coronado ST 40/400 PST Personal Solar 0.5A OTA

Telescop Coronado ST 40/400 PST Personal Solar 0.5A OTAModelul PST este cea mai nouă inovaţie de la Coronado. Acest "mic" telescop este un pas înainte spre atingerea obiectivului de a face posibile observaţile solare de înaltă calitate pentru toată lumea.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania