Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Omegon AP 66/400 ED OTA

14173

Omegon

Produs nou

Acest refractor apocromat reuseste sa ofere o imagine cu un contrast deosebit si o imagine foarte bine corectata din punct de vedere al aberatiei cromatice.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 22,00 lei.


2 245,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv66 mm
TipRefractor apocromat
Greutate1,8kg
Distanța focală400mm
Raport focal6,1
Monturafără montură
Tip focuserCrayford 2” cu microfocalizator
Capacitate de colectare a luminii90
Putere de separație1,74”
Magnitudinea limită10,9mag
Putere de mărire utilă maximă130x
Control GoToNu
Alte accesoriiadaptor 2”-1,25”
Greutate tub2,19 kg

Informatii

Acest refractor apocromat reuseste sa ofere o imagine cu un contrast deosebit si o imagine foarte bine corectata din punct de vedere al aberatiei cromatice. Instrumentul este unul ideal pentru observatorul cu pretentii, pentru pasionatii de natura si astronomii amatori care pun pret pe o imagine de o calitate inalta. Refractorul ED 66 apocromat poate fi utilizat si la puteri de marire mari fara ca defectele cromatice sa influenteze imaginea. Obiectivul dublet ED implineste toate asteptarile.
Instrumentul se livreaza impreuna cu un focuser Crayford cu reductie 1:10 ce poate fi rotit 360° si un geamantan de transport din aluminiu.

Domeniu de utilizare:
Refractorul apocromat este un instrument atractiv si compact. Pentru cei care doresc sa observe natura acesta poate oferi detalii fine necesare cum ar fi in cazul observarii pasarilor sau animalelor. In domeniul astronomiei micul instrument ofera o performanta foarte buna. Campul vizual mare al instrumentului fac observatiile de camp larg sa fie unele foarte placute. Refractorul poate fi utilizat si pe post de teleobiectiv cu distanta focala de 400mm. Focuserul cu reductie permite focalizarea precisa a imaginii utila atat pentru fotografia astronomica cat si pentru cea terestra.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Omegon AP 66/400 ED OTA

Telescop Omegon AP 66/400 ED OTA

Acest refractor apocromat reuseste sa ofere o imagine cu un contrast deosebit si o imagine foarte bine corectata din punct de vedere al aberatiei cromatice.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania