Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky Prodigy GoTo
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky Prodigy GoTo
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky Prodigy GoTo
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky Prodigy GoTo
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky...
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky...
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky...
Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky...

Telescop Celestron Maksutov MC 90/1250 Sky Prodigy GoTo

21825
Indisponibil
3.637,18 lei
cu TVA

Acest telescop este un însoțitor ideal în călătorii fiind util atât ca instrument astronomic cât și ca instrument pentru observații terestre.


>Câștigă 36 puncte/36,00 lei Câștigă 36 puncte/36,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 36 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 36,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

216.68 Lei x 24 rate

 

Optica MC 90/1250:

Acest telescop este un însoțitor ideal în călătorii fiind util atât ca instrument astronomic cât și ca instrument pentru observații terestre. Instrumentul permite până și copiilor o utilizare ușoară pentru primii pași pe cerul nopții. Optica extrem de compactă încape în orice geantă de transport sau de mână și este cunoscută pentru imaginile cu contrast ridicat. Obiectivul de 90mm face ca acest instrument să se situeze printre instrumentele mici din clasa sa. Capacitatea de colectare a luminii este comparativ cu ochiul uman de 165 de ori mai mare.

O valoare deosebită are aici expresia “cel mai bun telescop e acela pe care îl ai tot timpul la îndemână” deoarece puține telescoape sunt mai ușor de transportat ca acesta. Și din punct de vedere astronomic telescopul are ce oferi: planetele la o putere de separație de 1,3” de arc sunt ținte ușoare; sunt ușor de observat și obiecte Deep-Sky cum ar fi Marea Nebuloasă din Orion sau chiar o plimbare prin Calea Lactee pe cerul de vară. Instrumentul este de asemenea o alternativă la preț mic pentru observații în natură. Puține instrumente în acest segment de preț au inclusă adaptare pentru aparate foto. Pentru acest instrument sunt disponibile numeroase posibilități de adaptare pentru a fotografia natura. La o distanță focală de 1250mm instrumentul permite observarea de păsări, animale și natura în general la preț mic. Desigur la fel se pot face și fotografii cu Luna sau planetele. Imaginea se focalizează cu ajutorul unui buton lateral. Prin rotirea butonului oglinda principală este mișcată înainte sau înapoi pentru focalizare. Această mecanică permite un interval mare de focalizare și oferă numeroase posibilități de adaptare.

Avantajele pe scurt:

  • optică foarte compactă cu o distanță focală mare și obiectiv de 90mm
  • imagini cu contrast ridicat
  • sunt posibile și fotografierea și observațiile în natură
Montura Celestron Sky Prodigy:

Această montură azimutală motorizată de la Celestron are noua tehnologie StarSense cu aliniere complet automată. Astfel nu mai trebuie să setați nimic, doar trebuie să așteptați după instalarea simplă (pentru care nu aveți nevoie de nicio unealtă) câteva minute și telescopul va ști singur spre ce direcție trebuie să se îndrepte. Baza de date are peste 4000 de obiecte și permite chiar și începătorilor să aleagă dintre diverse obiecte cerești pentru observare. Utilizarea bazei de date este o joacă de copii. Trepiedul stabil nu lasă nimic de dorit.

Montura se livrează împreună cu:

  • trepied stabil
  • tehnologie StarSense
  • montură simplă
Diametru obiectiv
90 mm
Tip
Maksutov
Greutate
7.3 kg
Distanța focală
1250 mm
Raport focal
f/13,9
Montura
Azimutală
Tip focuser
1.25"
Capacitate de colectare a luminii
170
Putere de separație
1,28”
Magnitudinea limită
11,6 mag
Putere de mărire utilă maximă
180x
Control GoTo
Da
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.