Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Celestron Maksutov MC 102/1325 AZ GoTo Astro Fi 102

52615

Celestron

Produs nou

Controlati telescopul prin WiFi utilizand aplicatia Celestron SkyPortal pentru iPhone, iPad, si Android.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 27,00 lei.


2 700,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv102 mm
TipMaksutov
Distanța focală1325 mm
Raport focalf/13
MonturaAzimutală
Tip focuser1.25"
Oculare25mm, 10mm
CăutătorCăutător cu punct roșu
Capacitate de colectare a luminii210
Putere de separație1,13”
Magnitudinea limită11,8 mag
Putere de mărire utilă maximă204x
Control GoToDa
Oglindă zenitală1,25” -90°
Capacitate de încărcare5kg
Limba reprezentare multilingual
SoftwareSkyPortal
GPSda
Procedura de aliniereSkyAlign, 3-Star Align, Solar System Align

Informatii

Celestron schimba nu doar modul in care experimentam astronomia, ci si modul cum interactionam cu cerul noptii. Telescopul Astro Fi 102mm Maksutov-Cassegrain poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone sau tableta, utilizand aplicatia gratuita Celestron SkyPortal. Aceasta aplicatie inlocuieste unitatea de control traditionala prin experienta wireless 100%.

Tineti dispozitivul smartphone indreptat catre cer. Cand gasiti un obiect pe care doriti sa-l observati, apasati pe ecran. Telescopul dumneavoastra AstroFi se va indrepta automat catre acel obiect, in timp ce pe ecranul telefonului vor aparea informatii legate de acel obiect. Niciodata nu a fost atat de distractiva explorarea universului!

Telescopul Astro Fi 102 isi creaza propria sa conexiune wireless, asa incat poate comunica cu dispozitivul dumneavoastra chiar si in locuri izolate unde reteaua de telefonie mobila nu este disponibila. Observatiile pot incepe rapid datorita tehnologiei premiate SkyAlign de la Celestron. Centrati oricare trei stele mai stralucitoare iar telescopul va calcula pozitia. Puteti chiar sa generati un Sky Tour al celor mai interesante obiecte celeste, in functie de ora si data locatiei dumneavoastra.

Seria de telescoape Astro Fi ofera telescoape pentru incepatori cu aceeasi electronica avansata ca si telescoapele mai mari de la Celestron. Controlul se face prin tableta sau smartphone - motiv pentru care nu este inclusa o cutie de control manual.

Optica Celestron

Tehnologia inovativa WiFi este importanta, insa optica telescopului este ceea ce face acest instrument, un telescop Celestron. Timp de peste 50 de ani Celestron a creat telescope cu o optica deosebita - toata aceasta experienta a fost introdusa in noul telescop Astro Fi Maksutov MC 102. Acest telescop Maksutov-Cassegrain de 102mm cu o optica cu acoperire multistrat ofera imagini excelente ale craterelor lunare, inelelor lui Saturn, Pata Rosie de pe Jupiter, nebuloasa din Orion, roiul deschis din constelatia Hercules, si altele.

Montura azimutala cu un singur brat este destinata telescoapelor mai mici. Este usor de transportat si de montat rapid pentru utilizare. Atasati telescopul la bratul monturii prin sina prismatica si sunteti gata de observatii. Dupa observatii, puteti utiliza manerul pentru a separa optica de montura astfel ca o puteti transporta in mod convenabil si in siguranta.

Deoarece clema este standardizata pentru sina prismatica, puteti folosi cu o varietate de telescoape.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Maksutov MC 102/1325 AZ GoTo Astro Fi 102

Telescop Celestron Maksutov MC 102/1325 AZ GoTo Astro Fi 102

Controlati telescopul prin WiFi utilizand aplicatia Celestron SkyPortal pentru iPhone, iPad, si Android.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania