Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop 130/650 SkyWatcher Newton si trepied MINI AZ GT

SWN1306miniaz

SkyWatcher

Produs nou

Un instrument ce ofera usurinta in utilizare, montare rapida, si calitate buna a imaginii - totul intr-un pachet compact.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 26,00 lei.


2 622,00 lei **TVA inclus

-168,00 lei

2 790,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv130 mm
TipNewton
Distanța focală650 mm
Raport focalf/5
MonturaAzimutală
Oculare25mm, 10mm
CăutătorCăutător cu punct roșu
Putere de mărire utilă maximă260x
Control GoToDa

Informatii

Acest telescop Newton este un instrument cu performante ridicate, dedicat segmentului recomandat incepatorilor. Oglinda principala de 130mm diametru poate fi utilizata la observarea obiectelor deepsky, Luna sau planete. Sub un cer fara poluare luminoasa, pot fi vizibile pana la 500 de obiecte deepsky. Este un telescop ideal pentru calatorii datorita tubului scurt.

In timp ce majoritatea telescoapelor folosesc oglinda sferica, acest telescop are oglinda parabolica ce face posibila utilizarea la puteri mari de marire. Apertura f/5 ofera un avantaj in ceea ce priveste portabilitatea, utilizarea si echilibrarea, datorita tubului scurt. Principala utilizare se face la puteri reduse de marire, cu toate acestea, datorita imaginii excelente, se pot utiliza si puteri crescute de marire prin utilizarea unui ocular Barlow.

Pachetul include doua oculare, de 25mm si 10mm ce ofera puteri de marire de 26x si 65x ce se pot extinde pana la 260x. Gasirea obiectelor se face usor, cu ajutorul cautatorului cu punct rosu. Oglinda secundara are diametrul de 34,5mm ce obstructioneaza doar 26% din diametrul oglinzii principale si duce la o scadere nesemnificativa a contrastului.

Telescopul vine cu trepied azimutal mini AZ cu stabilitate ridicata si performanta sporita. Acest trepied ofera un montaj mai usor decat versiunea ecuatoriala. Aceasta configuratie este mai usor de utilizat pentru copii sau incepatori cu experienta redusa. Partile mecanie precise ofera o performanta imbunatatita, mai ales la miscari fine.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop 130/650 SkyWatcher Newton si trepied MINI AZ GT

Telescop 130/650 SkyWatcher Newton si trepied MINI AZ GT

Un instrument ce ofera usurinta in utilizare, montare rapida, si calitate buna a imaginii - totul intr-un pachet compact.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania