Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop 80/900 (Luna-80) SkyWatcher cu montura StarDiscovery GoTo Mareste

Telescop 80/900 (Luna-80) SkyWatcher cu montura StarDiscovery GoTo

SWR809Disc

SkyWatcher

Produs nou

Luneta SkyWatcher 80/900 este destinata astronomilor incepatori si intermediari.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 24,00 lei.


2 440,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv80mm
TipRefractor acromat
Distanța focală900 mm
Raport focalf/11
MonturaAzimutală
Tip focuser1.25"
Oculare10mm, 23mm
Căutător6x24
Capacitate de colectare a luminii130
Putere de separație1,44”
Magnitudinea limită11,5 mag
Putere de mărire utilă maximă180x
Control GoToDa
Oglindă zenitală1,25” -90°
Baza de date42000

Informatii

Luneta este recomadata inepatorilor ce doresc un telescop mai puternic. Focuserul este din metal, la fel si cautatorul ce poate fi indepartat de telescop in doar cateva secunde. Obiectivul este un Fraunhofer de 80 mm si distanta focala de 900mm ce aduna cu 31% mai multa lumina decat modelul de 70mm, obtinand astfel si o rezolutie mai buna. In conditii perfecte, poate fi observata si diviziunea Cassini in sistemul de inele al planetei Saturn, sau Marea Pata Rosie de pe Jupiter.

Sub un cer curat, multe roiuri globulare si galaxii pot fi observate. Luneta vine cu doua oculare 10mm si 23mm, rezultand puteri de marire 90x si 39x. Luneta poate fi utilizata cu prisma Amici ce produce imagini corect orientate pentru observatii terestre pe timp de zi.

Stiati ca unitatea de control SynScan Version 4 poate actiona solida montura EQ8? Tehnologia patentata Freedom Find (dual-encoder) permite telescopului sa fie miscat manual oricand fara a fi necesara o noua aliniere!

Aceeasi unitate de control este utilizata in montura Star Discovery. Unitatea de control SynScan Version 4 poate ghida montura Star Discovery catre orice obiect ales din baza de date de peste 42000 de obiecte, inclusiv cataloage Messier, IC, NGC si Caldwell, planete, stele, stele duble, variabile, si chiar obiecte definite de utilizator precum comete.

Montura Star Discovery include encodere digitale si tehnologia patentata “Freedom Find TM”, la fel ca in cazul monturii Sky-Watcher EQ8. Dupa gasirea unui obiect nou, montura va porni automat urmarirea precisa a noului obiect. Nici o resetare nu trebuie facuta in timpul unei sesiuni de observatii.

Pentru versiunea GoTo, recomandam unitatea Skywatcher Wi-Fi, cu ajutorul careia puteti utiliza montura telescopului printr-un telefon mobil sau tableta Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti unitatea Wi-Fi in unitatea de control, descarcati aplicatia gratuita pentru Android sau IOS si este gata de utilizare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop 80/900 (Luna-80) SkyWatcher cu montura StarDiscovery GoTo

Telescop 80/900 (Luna-80) SkyWatcher cu montura StarDiscovery GoTo

Luneta SkyWatcher 80/900 este destinata astronomilor incepatori si intermediari.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania